Biz TT'ye geçmeden önce TürkNet'e başvurduk, başvurmaz olsaydık. Boşuna bizim 1 ayımızı aldılar, baglamaya geldiler ve internet sinyali gelmedi. TT'de arıza kaydı açtılar, 1 haftaya gelcez dediler ve 3 hafta gelmediler. Bizde iptal ettirdik.n
Neden ?
Upload?Türknette 100mbps 85 ?
Knk ben 100 veriyorum extra bir şey vardır herhalde
Turknetin kendi alt yapısının olduğu yerlerde 85 TL, Türk Telekomun alt yapısını kullandığı yerlerde 95 TL fiyat.Knk ben 100 veriyorum extra bir şey vardır herhalde
Senin konuya gelicek olursak dene bence nasıl olsa tahüt yok beğenmezsen değiştirirsin
85 TL değil maalesef. 85 verirsen 35mbite kadar hız veriyor. 10 TL farkla 100mbite çıkıyor hız. Orada satış hilesi mi dersin yoksa sahtekarlık mı dersin bir ali cengiz varTürknette 100mbps 85 ?
Bende Türknet i önermiyorum çünkü müşteri hizmetleri çok kötü.Selam sevgili dostlar biz 1-2 ay önce yeni bir eve taşındık ve TürkTelekom bağlattık ve modem kurulumu tamamlandı ama interneti vermiyorlar bende türknet altyapı sorgulattım ve fiber 100mbps gösteriyor ama forumun moderatörü @White Ravens türkneti önermiyor ama türknet 100mbps 85Tl gibi ucuz bir fiyata veriyor sizce geçmelimiyim ?
ya öyle mi niye 85 Tl yazıyor ama bende sevinmiştim neyse 35 de iyi85 TL değil maalesef. 85 verirsen 35mbite kadar hız veriyor. 10 TL farkla 100mbite çıkıyor hız. Orada satış hilesi mi dersin yoksa sahtekarlık mı dersin bir ali cengiz var
Kendi altyapısı varsa 85 liraya 100 yoksa + 10 TL ile 100. Tam olarak atar mısınız fotoyu hız soruglama yapıpya öyle mi niye 85 TL yazıyor ama bende sevinmiştim neyse 35 de iyi