Neler Yeni

TürkNete geçmelimiyim ?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Müşteri hizmeti yok bir şey yok mis gibi fiber var altyapında ttnete aitsen geç ttnete uğraşma sonra sorun çıkınca üzülürsün.
ttnet 1 aydır interneti vermiyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selam sevgili dostlar biz 1-2 ay önce yeni bir eve taşındık ve TürkTelekom bağlattık ve modem kurulumu tamamlandı ama interneti vermiyorlar bende türknet altyapı sorgulattım ve fiber 100mbps gösteriyor ama forumun moderatörü @White Ravens türkneti önermiyor ama türknet 100mbps 85Tl gibi ucuz bir fiyata veriyor sizce geçmelimiyim ?
Ben bilir kişi miyim? :ROFLMAO:
Moderatör olarak değil, bir kullanıcı olarak önermiyorum.

Çünkü imzaladığımız abone şartları yerine getirilmedi.
Ücretsiz kurulum dedikleri halde kurulum ücretleri alındı. İtirazlar reddedildi.
100 Mbps alırsınız dendi en fazla 13-14 Mbps gördük. Bu konuda işlem yapmadılar, arıza kayıtlarını kapattılar.
Zaten son dönemlerde de günler-haftalar süren internet kesintileri oluyordu.
İnternet geldiğinde de 3 Mbps geliyordu ve firma bu konuyla ilgili bir şey yapmıyordu.
Hatta yakın zamanda 2 hafta kadar forumda yoktum, sebebi de TurkNet'in internet kesintisiydi.
Ve bunun gibi daha onlarca sıkıntı var.

Olayları ve deneyimlerimi kanıt ve ekran görüntüleri ile ekleyip,
"Bahsettiğiniz firma bunları söylüyor ama sonra olan şeyler bunlar" diyerek kullanıcı olarak sundum.
Zaten bu konu ile ilgili son şeyi de söylemiştim.
Forum içerisinde sayfa sayfa sorunları yazılan ve kanıtları olan bir firma.
ŞikayetVar-Twitter gibi yerlerde de tonla kayıt var.
2-3 kişi kendi reklam kodunu paylaşıp "çok iyi firma kesin alın, benim kodu kullanın" diyor.
Onun dışında TurkNet öven göremedim.

Tüm bunlara rağmen birileri denemek istiyorsa gitsin denesin, çünkü ben sıkıldım bu konu ile ilgili tartışmaktan.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ben bilir kişi miyim? :ROFLMAO:
Moderatör olarak değil, bir kullanıcı olarak önermiyorum.

Çünkü imzaladığımız abone şartları yerine getirilmedi.
Ücretsiz kurulum dedikleri halde kurulum ücretleri alındı. İtirazlar reddedildi.
100 Mbps alırsınız dendi en fazla 13-14 Mbps gördük. Bu konuda işlem yapmadılar, arıza kayıtlarını kapattılar.
Zaten son dönemlerde de günler-haftalar süren internet kesintileri oluyordu.
İnternet geldiğinde de 3 Mbps geliyordu ve firma bu konuyla ilgili bir şey yapmıyordu.
Hatta yakın zamanda 2 hafta kadar forumda yoktum, sebebi de TurkNet'in internet kesintisiydi.
Ve bunun gibi daha onlarca sıkıntı var.

Olayları ve deneyimlerimi kanıt ve ekran görüntüleri ile ekleyip,
"Bahsettiğiniz firma bunları söylüyor ama sonra olan şeyler bunlar" diyerek kullanıcı olarak sundum.
Zaten bu konu ile ilgili son şeyi de söylemiştim.
Forum içerisinde sayfa sayfa sorunları yazılan ve kanıtları olan bir firma.
ŞikayetVar-Twitter gibi yerlerde de tonla kayıt var.
2-3 kişi kendi reklam kodunu paylaşıp "çok iyi firma kesin alın, benim kodu kullanın" diyor.
Onun dışında TurkNet öven göremedim.

Tüm bunlara rağmen birileri denemek istiyorsa gitsin denesin, çünkü ben sıkıldım bu konu ile ilgili tartışmaktan.
Özür dilerim ama orada mıh gibi bir moderatör yazısı var ne yapayım elimde değil yazıyorum 😁 benim gözümde hep moderatör olarak kalacaksın...

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Özür dilerim ama orada mıh gibi bir moderatör yazısı var ne yapayım elimde değil yazıyorum 😁 benim gözümde hep moderatör olarak kalacaksın...
Ölünce mezar taşıma yazarsınız.
"Buradaki banlar bitti, şimdi sıra öteki tarafta."

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Nasıl bir hizmet vermiyor anlayamadım ?
baya baya dalga geçiyorlar kaç kere arıza kaydı çıkardım gelen yok internet yok çözün diyoruz buradan bir şey yapamayız diyor biri biri randevu atıyor randevu günü geliyor gelen giden yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölünce mezar taşıma yazarsınız.
"Buradaki banlar bitti, şimdi sıra öteki tarafta."
kendimi kötü hissettim :cry:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
baya baya dalga geçiyorlar kaç kere arıza kaydı çıkardım gelen yok internet yok çözün diyoruz buradan bir şey yapamayız diyor biri biri randevu atıyor randevu günü geliyor gelen giden yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendimi kötü hissettim :cry:
Turknete geçince altyapı ttnete aitse yine ttnet gelicek bakmaya turknet mi gelicek sanıyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,717
Üyeler
161,894
Son üye
jackass