Ben bilir kişi miyim?Selam sevgili dostlar biz 1-2 ay önce yeni bir eve taşındık ve TürkTelekom bağlattık ve modem kurulumu tamamlandı ama interneti vermiyorlar bende türknet altyapı sorgulattım ve fiber 100mbps gösteriyor ama forumun moderatörü @White Ravens türkneti önermiyor ama türknet 100mbps 85Tl gibi ucuz bir fiyata veriyor sizce geçmelimiyim ?
Nasıl bir hizmet vermiyor anlayamadım ?ttnet 1 aydır interneti vermiyor
Özür dilerim ama orada mıh gibi bir moderatör yazısı var ne yapayım elimde değil yazıyorum benim gözümde hep moderatör olarak kalacaksın...Ben bilir kişi miyim?
Moderatör olarak değil, bir kullanıcı olarak önermiyorum.
Çünkü imzaladığımız abone şartları yerine getirilmedi.
Ücretsiz kurulum dedikleri halde kurulum ücretleri alındı. İtirazlar reddedildi.
100 Mbps alırsınız dendi en fazla 13-14 Mbps gördük. Bu konuda işlem yapmadılar, arıza kayıtlarını kapattılar.
Zaten son dönemlerde de günler-haftalar süren internet kesintileri oluyordu.
İnternet geldiğinde de 3 Mbps geliyordu ve firma bu konuyla ilgili bir şey yapmıyordu.
Hatta yakın zamanda 2 hafta kadar forumda yoktum, sebebi de TurkNet'in internet kesintisiydi.
Ve bunun gibi daha onlarca sıkıntı var.
Olayları ve deneyimlerimi kanıt ve ekran görüntüleri ile ekleyip,
"Bahsettiğiniz firma bunları söylüyor ama sonra olan şeyler bunlar" diyerek kullanıcı olarak sundum.
Zaten bu konu ile ilgili son şeyi de söylemiştim.
Forum içerisinde sayfa sayfa sorunları yazılan ve kanıtları olan bir firma.
ŞikayetVar-Twitter gibi yerlerde de tonla kayıt var.
2-3 kişi kendi reklam kodunu paylaşıp "çok iyi firma kesin alın, benim kodu kullanın" diyor.
Onun dışında TurkNet öven göremedim.
Tüm bunlara rağmen birileri denemek istiyorsa gitsin denesin, çünkü ben sıkıldım bu konu ile ilgili tartışmaktan.
Ölünce mezar taşıma yazarsınız.Özür dilerim ama orada mıh gibi bir moderatör yazısı var ne yapayım elimde değil yazıyorum benim gözümde hep moderatör olarak kalacaksın...
baya baya dalga geçiyorlar kaç kere arıza kaydı çıkardım gelen yok internet yok çözün diyoruz buradan bir şey yapamayız diyor biri biri randevu atıyor randevu günü geliyor gelen giden yok.Nasıl bir hizmet vermiyor anlayamadım ?
kendimi kötü hissettimÖlünce mezar taşıma yazarsınız.
"Buradaki banlar bitti, şimdi sıra öteki tarafta."
Turknete geçince altyapı ttnete aitse yine ttnet gelicek bakmaya turknet mi gelicek sanıyorsun ?baya baya dalga geçiyorlar kaç kere arıza kaydı çıkardım gelen yok internet yok çözün diyoruz buradan bir şey yapamayız diyor biri biri randevu atıyor randevu günü geliyor gelen giden yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendimi kötü hissettim
Adamda yapa var. Ayrıca yine 5 lira değil 15 lira.Keşke biraz yazdığımı okusanız.
pişmanlık derken ?TürkNet pişmanlıktır, Millenicom öneririm.
Daha YAPA ne demek bilmiyor, @RevDeisDou YAPA'sı olduğunu nereden çıkardın?yapa ne ?
Türknetin altyapısıyapa ne ?
Yapa var belli site 100mbit' e 85 lira diyor eğer tt altyapısı ise 35 sunuyor otomatikman. 10 lira ver 100 diyor. Veya FİBER.YAPA olduğunu söyledi mi?
@ardaozal