Türknete geçmelimiyim ?

EyüpA.

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar şu anda Turkcell Superonline kullanıyorum, 16 Mbps download 2 Mbps upload alıyorum ve 85 TL öldüyorum. Daha önce de aynı hızları alıyordum ve aynı adreste Türk Telekom kullandım. Şimdiye kadar karşıma neredeyse hiçbir sorun çıkmadı internetin kesilip gelmediği 1 gün ya olmuştur ya olmamıştır 2 yılda. Anlayacağınız altyapım sağlam 70 Mbps destekliyor. Sözleşmenin bitmesine az kaldı benim de uzun zamandır aklımda TurkNet vardı size sormak istedim. Sizce Turkcell Superonline'da bu değerlere 85 TL vermekmi, yoksa aynı fiyata 50 Mbps download 6 upload TurkNet'ten almak mı? Sizin deneyimleriniz nelerdir ? Yanlış hatırlamıyorsam Abdullah abi de kullanıyordu türknet.

Arkadaşlar şu anda Turkcell Superonline kullanıyorum, 16 Mbps download 2 Mbps upload alıyorum ve 85 TL öldüyorum. Daha önce de aynı hızları alıyordum ve aynı adreste Türk Telekom kullandım. Şimdiye kadar karşıma neredeyse hiçbir sorun çıkmadı internetin kesilip gelmediği 1 gün ya olmuştur ya olmamıştır 2 yılda. Anlayacağınız altyapım sağlam 70 Mbps destekliyor. Sözleşmenin bitmesine az kaldı benim de uzun zamandır aklımda TurkNet vardı size sormak istedim. Sizce Turkcell Superonline'da bu değerlere 85 TL vermekmi, yoksa aynı fiyata 50 Mbps download 6 upload TurkNet'ten almak mı? Sizin deneyimleriniz nelerdir ? Yanlış hatırlamıyorsam Abdullah abi de kullanıyordu türknet.
Adsl/vdsl de türknet kullanmayın millenicom ve ya netspeed bakın

ben kullanıyorum memnunumum 35mbps 6 upload 85 tl veriyorum siz de bu fiyata bunu alırsınız 50 mbps 6 uploud alıcaksanız 95 tl vermeniz gerekiyor diye biliyorum altyapınızı daha fazlaysa mesala 75 mbps 95 TL'ye onu alırsınız

Adsl/vdsl de türknet kullanmayın millenicom ve ya netspeed bakın
Adsl vdsl derken fazla bilgim yok o konularda uydudan kullanıyoruz şuanda. Daha önce türk telekomda gri kablo kullanıyoduk isimlerini bilmiyorum kusura bakmayın.

Dostum 100' lük paket iste 95tl 70 civarı hız alırsın.
VDSL ile 35 Mbit alırsın 85 liraya anca

ben kullanıyorum memnunumum 35mbps 6 upload 85 TL veriyorum siz de bu fiyata bunu alırsınız 50 mbps 6 uploud alıcaksanız 95 TL vermeniz gerekiyor diye biliyorum altyapınızı daha fazlaysa mesala 75 mbps 95 TL'ye onu alırsınız
Daha önce baktığımda 70 diyordu şuan 16 diyor normalmi bu ?

Adsl vdsl derken fazla bilgim yok o konularda uydudan kullanıyoruz şuanda. Daha önce türk telekomda gri kablo kullanıyoduk isimlerini bilmiyorum kusura bakmayın.
Kısaca adsl 16 mbps download verir vdsl 100 e kadar verir .

VDSL konuma göredir. 135 Mbit' e kadar yolu var ama ben max 60 falan alabiliyorum mesela VDSL2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum altyapı sorgulama yap netspeed sitesinden en doğru sonucu vericektir.
1619678179801.png

Boş port için ne kadar beklerim ilk defa başıma geliyor.

Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mahalle de bile fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mahalle de bile fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Oturduğum yerde inter altyapısı çok iyi bursa osmangazide oturuyorum hiç sorun yaşamadım 16 download varsa 15 alıyorum bazen 18 e çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,972
Üyeler
191,191
Son üye
vaterlos
Geri