Mamim4shadoW
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Türknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir ya da başka önerisi olan var mı türknet kullanan varsa deneyimini anlatırsa iyi olur iyi forumlar
Hocam fiyatı en avantajlı oysa ona geçin bence memnun kalmazsanız ayrılırsınız taahhütsüz ne de olsaTürknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir ya da başka önerisi olan var mı türknet kullanan varsa deneyimini anlatırsa iyi olur iyi forumlar
Bazen tabii ki arada yavaşlıyor ama destek hattına yazarsan çözüyorlar.Kanka çok iyi kullanıyorum tahattüt Yok yüksek hız altyapin varsa çok iyi hızlar alabilirsin upload ve download da .
Ben memnunumTürknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir ya da başka önerisi olan var mı türknet kullanan varsa deneyimini anlatırsa iyi olur iyi forumlar
tamamen şans işi bi sorun olursa çözmüyorlar ama sorun olmazsa müqTürknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir ya da başka önerisi olan var mı türknet kullanan varsa deneyimini anlatırsa iyi olur iyi forumlar
1 yıldır kullanıyorum.Türknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir ya da başka önerisi olan var mı türknet kullanan varsa deneyimini anlatırsa iyi olur iyi forumlar