MehmetV2
80+ Silver
Dahası
Mehmet ab millenicomdan çoğunluk memnundu onlar çekmiyor muydu sizin oraya kabloSelamlar herkese. Benim internet durumumu artık forumdaki neredeyse herkes biliyordur. Bu durum tabii ki düzelmedi, aksine çok daha kötü bir hal almaya başladı. Altyapı kötü olduğu için Superbox kullandım, son 1 yılda rezalet duruma geldiği için ondan da verim alamadım. Denize düşen yılana sarılır gibisinden tekrar sabit internet açtırayım dedim. Türknet şaşırtıcı şekilde ertesi gün bağlantıyı yaptı. Yaptı yapmasına fakat internet her dakika gidip geliyordu aralıksız olarak. 3 gün boyunca kullanamadım bir şekilde sözde düzelttiler. Bir sonraki hafta yine aynısı oldu talep açtım onlar dönesiye kendi kendine düzeldi.
1-2 ay sonra artık 6-7 talep açtıktan sonra artık suçu bana atmaya başladılar, ankastre kutusu, modem dediler. Gidip 350 TL'ye sıfır modem aldım sorun devam etti aynı şekilde. Daha sonra bina içi kablodan dediler gidip kaliteli Cat 6 kablo ile direkt olarak modeme giriş sağladım sorun tabii ki devam etti. Beni yüzlerce TL masrafa sokup hiçbir sorunu düzeltemediler. Bu süreç aylardır devam ediyor koptukça talep açtım. En sonunda biri arayıp hızdan dolayı olduğunu söyledi halbuki 6 MBPS hızda da kopuyordu. Hızımı yükseltmeleri gerektiğini söyledim bana verdiği cevap: "Hızınız yüksekken kopuyor diye talep açmayın bir daha" bu cevaptan sonra ne diyeceğimi bilemedim artık.
Alıntıyı görüntüle
Ev telefonu yüzünden Telekom'a geçiş yapamıyordum, şimdi o sorunları halledip en kısa sürede geçiş işlemlerine başlıyorum. En sonuncu talebi 21 Ağustos tarihinde açtım, 24 Ağustos tarihine kadar HİÇBİR işlem yapmadılar, her seferinde sözde aciliyeti bildirdiler. Geçtiğimiz günlerde hızı 4 MBPS yaptıklarını gördüm ardından çok saçma bir şekilde 10 saattir bağlısınız sorunu çözdük şeklinde komik bir mesaj yolladılar. Asıl garip olan ben o otomatik mesajı 10 kere okudum
Önden bildireyim bölgemde başka altyapı yok.
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş talepleri silmişler nedense, sığmadı muhtemelen