Neler Yeni

Yardım Türknetmi kablonetmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Selam benim vodafonede tahaütüm yakın zamanda bitecek 16mbps olan internet 8mbps olarak geliyor bende yeni internet sağlayıcıya geçmek isitiyorum ilk önce bir sorum olacak binamıza kablonet kutusu bağlandı kablo bağlantı vs her şey yapıldı fakat sitede altyapı sorgulamada bizim binamız hatta sokağımız çıkmıyor fakat türknet 100 mbps e kadar fiber internet desteklediğini söylüyor ( fiber çekileli 2 ay oldu) hangisini önerirsiniz kablonet alırsam ilk alan ben olacağım binada hangisini önerirsiniz

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Selam benim vodafonede tahaütüm yakın zamanda bitecek 16mbps olan internet 8mbps olarak geliyor bende yeni internet sağlayıcıya geçmek isitiyorum ilk önce bir sorum olacak binamıza kablonet kutusu bağlandı kablo bağlantı vs her şey yapıldı fakat sitede altyapı sorgulamada bizim binamız hatta sokağımız çıkmıyor fakat türknet 100 mbps e kadar fiber internet desteklediğini söylüyor ( fiber çekileli 2 ay oldu) hangisini önerirsiniz kablonet alırsam ilk alan ben olacağım binada hangisini önerirsiniz
Binanda veya yakınında türknet fiber varsa türknete geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herkes kabloneti öneriyor çok arada kaldım kimisi turknette çok sorun yaşadım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binanda veya yakınında türknet fiber varsa türknete geç
Siz kullanıyormusunuz nasıl perfonmans alıyorsunuz eğer kullanıyorsunuz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam herkes kabloneti öneriyor çok arada kaldım kimisi turknette çok sorun yaşadım diyor

fiber,n vasa sorun yaşmazsın

incelemem:https://forum.donanimarsivi.com/kon...lum-suereci-hiz-testi-vs.340948/#post-3405044

3ay sonrki yorumlarımı ve en detaylı şekile incelemeyi yaptım bence bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Çoğu sitede aynı sonuç veriyor santral mesafe sıfır nasıl anlamadım

Ekler

• Screenshot_20210605-131625.png
    Screenshot_20210605-131625.png
    113.2 KB · Hit: 35

TALHA MURAT

80+ Silver
Kablonet daha garantili ve iyi hizmet sunar hiç sorun yaşamazsınız ve intrenet hızınızn neredeyse tamamını verir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Bu arada bilgilendirmeniz için teşekkürler

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

TALHA MURAT

80+ Silver
Bu arada bilgilendirmeniz için teşekkürler
Ben sana 8 yıllık deneyimimi özetleyim süper sıkıntısız ve hala kullanıyorum kesinlikle türknette sorun yaşayan var ama 1 kablonette sorun yaşayan neredeyse bulamazsın dediğim gibi kabloneti öneriirm.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
kesinlikle kablonet 1.5 senede toplasan 3 kere kopmamıştır hiç ping sorunum olmadı aldığım değerler ise
1622888414861.png

Top Bottom