Neler Yeni

Yardım Türknetmi kablonetmi

Ziona

80+ Silver
Selam benim vodafonede tahaütüm yakın zamanda bitecek 16mbps olan internet 8mbps olarak geliyor bende yeni internet sağlayıcıya geçmek isitiyorum ilk önce bir sorum olacak binamıza kablonet kutusu bağlandı kablo bağlantı vs her şey yapıldı fakat sitede altyapı sorgulamada bizim binamız hatta sokağımız çıkmıyor fakat türknet 100 mbps e kadar fiber internet desteklediğini söylüyor ( fiber çekileli 2 ay oldu) hangisini önerirsiniz kablonet alırsam ilk alan ben olacağım binada hangisini önerirsiniz
turknet al ben aldım gayet memnunum 1.5 sene oldu alalı fiyatta çok fark yoksa kabloyuda tercih edebilirsin

TALHA MURAT

80+ Silver
turknet al ben aldım gayet memnunum 1.5 sene oldu alalı
Çok sorun yaşayan var siz yaşamayınca sorunsuz olmuyor kablonet hizmetinde en başarılı firma ki 8 senedir kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerim Kablonet konuyu inceleyebilirsin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Çoğu sitede aynı sonuç veriyor santral mesafe sıfır nasıl anlamadım
fiber olduğu için knk bajk bendede öyle diyor

Ekran görüntüsü 2021-06-05 132201.png

kablonet te tahahüt var almaı önermem ilk türknet al 5 günde hazır oluyor zaten internetin sonrada beğenmezsen iptal edersin türknette tahahüt yok hem ilk ayda ücretsiz sonraki ayda vereceğim kodlada ücretsiz olıcak hemed kablonette moedm ücretli diye biliyorum yanlış ta abiliyor olabilirim türknete ücretsiz ve çok iyi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Çok sorun yaşayan var siz yaşamayınca sorunsuz olmuyor kablonet hizmetinde en başarılı firma ki 8 senedir kullanıyorum.

en sabit ve en iyi hizmet veren kablonet altyapısı eski olsada çok sabit veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş

Hocam bodrum katına kablonet kutusu kablosu her şeyi bağlandı fakat siteden 1ay geçmesine rağmen sitede benim bulunduğum sokak çıkmıyor babamda kablonetten yana ama ben arada kaldım

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam bodrum katına kablonet kutusu kablosu her şeyi bağlandı fakat siteden 1ay geçmesine rağmen sitede benim bulunduğum sokak çıkmıyor babamda kablonetten yana ama ben arada kaldım
Sana önerim her ne olursa olsun kablonet çünkü Türksata bağlı ve türksatın ne kadar gelişken firma olduğunu herkes biliyor ki çalışmaları arttırdılar gpon yapmaya başladırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Sana önerim her ne olursa olsun kablonet çünkü Türksata bağlı ve türksatın ne kadar gelişken firma olduğunu herkes biliyor ki çalışmaları arttırdılar gpon yapmaya başladırlar.
Hocam taahhüt varmı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
haklı olabilirsiniz ama ben bi yere bağlı olmayı bir şeyi zorunlu olarak yapmaktan nefret ederim (tahahüt yani) o yüzden öyle dedim

Hocam taahhüt varmı
2yıl

TALHA MURAT

80+ Silver
haklı olabilirsiniz ama ben bi yere bağlı olmayı bir şeyi zorunlu olarak yapmaktan nefret ederim (tahahüt yani) o yüzden öyle dedim

2yıl
Kardeşim alakası yok taahahüt olsa nolcak memnunsun kullanmaktan mı vazgeçeceksin ?

Hocam taahhüt varmı
2 yıl ve 1 yıl var ama taahütsüzler pahalı ama zaten sorun yaşamıyacaksın ve dümdüz kullanacaksın ynai taahüt boş iş indirimli ödemen için bence 2 yıllık yaptırın he şunuda söyliyim paketten pakete değişilebiliyor taahüt olsada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş

2yıl
Hocam taahüt olması kötü olmuş Vodafone beni bezdirdi şimdi kablonette beni bezdirir diye korkuyorum

Hocam taahüt olması kötü olmuş Vodafone beni bezdirdi şimdi kablonette beni bezdirir diye korkuyorum
Bide altyapı daha yeni geldi sıkıntısı fazla olur diye düşünüyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Kardeşim alakası yok taahahüt olsa nolcak memnunsun kullanmaktan mı vazgeçeceksin ?

2 yıl ve 1 yıl var ama taahütsüzler pahalı ama zaten sorun yaşamıyacaksın ve dümdüz kullanacaksın ynai taahüt boş iş indirimli ödemen için bence 2 yıllık yaptırın he şunuda söyliyim paketten pakete değişilebiliyor taahüt olsada.
bilmiyorum belki memnun olmıcam ama haklıda olabilirsin ben yinede özür diliyim ne diyim

TALHA MURAT

80+ Silver
bilmiyorum belki memnun olmıcam ama haklıda olabilirsin ben yinede özür diliyim ne diyim
Sorun yok zaten memnun olmadığında şikayetini alıyorlar eğer onu düzeltemezlerse iptal etme hakkın oluyor .

Kablonet diğer İSS gibi sorun çıkartan firma değil cidden o yüzden öneriyorum özellikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
binama kablonet kutusu koyulmuş fakat çalışmaları bitmediği için kullanamıycağım türkneti tercih etmiş bulunmaktayım hepinize teşekkürler

Top Bottom