Kendi altyapısını kullanıp da memnun olmayan azdır. Paket fiyatları nedir acaba?Bina kapısına asmışlar şuan türnette 100mbps kullanıyorum peşin ödeme kampanyasından faydalanmıştım 6-7 ay daha kaldı galiba. Türksata geçilir mi sizce?
Alıntıyı görüntüle
TT altyapısından 100 mbps'ye kadar Kablonet veriyordu sanki.Direkt kendi altyapısıysa düşünmez geçerdim. Benim binama Türktelekom çekti, Vodafone Net'e geçirin dedim 15 gün bekledim geçiremediler, Millenicom'u aradım üst kata sıfırdan bağlayın dedim 15 gün bekledim onu da bağlamadılar, Türk Telekom'a da geçmek istemiyorum inat ettim. Keşke Kablonet olsa da geçsem...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatıda 770 lira modem dahil cidden iyi.
Geçilir 1000/125 veriyor adamlar, bir gigafiber olmasa da Türk Telekom’dan 2.5 kat iyi.Bina kapısına asmışlar şuan türnette 100mbps kullanıyorum peşin ödeme kampanyasından faydalanmıştım 6-7 ay daha kaldı galiba. Türksata geçilir mi sizce?
Alıntıyı görüntüle
Türktelekom altyapısı olması sorun dostum, arıza ve ya herhangi bir durumda yine TT geliyor, ama kablonet kendi altyapısına kendisi bakıyor.500 mbps kullanıyorum neredeyse 1 buçuk senedir. Gayet memnunum. Genelde stabil internetleri. Verdikleri modem de fena değil işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TT altyapısından 100 mbps'ye kadar Kablonet veriyordu sanki.
İyi fiyat bence bende 550 veriyorum 200 e sözleşme dolacak bu yılTelefonla görüştüm 200mbps fiber gelmiş kâğıdı yanlış asmıslar dedi operatör şaka gibi.
200mbps 24 ay taahhüt ilk sene 570₺ ikinci sene 670₺ modem dahil.
Üzdün hocam. 200 mbps fiber ne oluyor? kablonet 200 mbps kullanıyorum docsis 3 ile ve sorunsuz denilen hızı veriyor. Tek sorun verdikleri dandik modem oda dışında çıkınca çekmemeye başlıyor.Telefonla görüştüm 200mbps fiber gelmiş kâğıdı yanlış asmıslar dedi operatör şaka gibi.
200mbps 24 ay taahhüt ilk sene 570₺ ikinci sene 670₺ modem dahil.