Neler Yeni

Türksit Oyuncu Koltuğu (360 TL !)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Tam sana göre o zaman. :D
Aslında tam değil ama bi 1.65 1.70 olan bu koltukta çok rahat oturur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

saçma saçma yönlendirmeyin milleti . konu kapanmalı! (gerçekten kötü bi koltuk) @Mehmet Yılmaz
Dostum ciddi misin :D?
Hani ironi yapıyorsan söyle de bilelim işaret felan koy.
Bana 350 TL ye daha iyisini göster kapattıracağım konuyu.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Tam sana göre o zaman. :D
Aslında tam değil ama bi 1.65 1.70 olan bu koltukta çok rahat oturur diye düşünüyorum.

Dostum ciddi misin :D?
Hani ironi yapıyorsan söyle de bilelim işaret felan koy.
Bana 350 TL ye daha iyisini göster kapattıracağım konuyu.
350 tl boş bi para değil . millet neden bunu alıp çok kötü bi sonuçla hayatına devam etsin ? ofis koltuğu alması daha mantıklı çünkü hem demir altı ve kollukları hem deri hemde sağlığa zararlı değil . tertemiz bu bütçede alır. diyosa bütçe yükselticem buyursun xdrive onları bekler.

kanka alınır mı? peki ona göre alıcam
ofis koltuğu daha iyi sağlığa.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
alınmaz

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
350 TL boş bi para değil . millet neden bunu alıp çok kötü bi sonuçla hayatına devam etsin ? ofis koltuğu alması daha mantıklı çünkü hem demir altı ve kollukları hem deri hemde sağlığa zararlı değil . tertemiz bu bütçede alır. diyosa bütçe yükselticem buyursun xdrive onları bekler.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin diyen adama bak ya...

kanka alınır mı? peki ona göre alıcam
Alınır fakat incelemesi yok, baştan söyleyim.
Buna benzer bir koltuk deneyimledim bence gayet rahat tabi bu kilo boy a göre değişir.
Kalitesi nasıldır tartışılır fakat şu da var 350TL ye bir oyuncu koltuğu alıyorsun 4 5 saat gibi uzun kullanımda ben rahat ettireceğini düşünüyorum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
350 TL boş bi para değil . millet neden bunu alıp çok kötü bi sonuçla hayatına devam etsin ? ofis koltuğu alması daha mantıklı çünkü hem demir altı ve kollukları hem deri hemde sağlığa zararlı değil . tertemiz bu bütçede alır. diyosa bütçe yükselticem buyursun xdrive onları bekler.

Ya sizin gibi hiçbirşeyi kullanmadan yorum yapanlara çok gıcık oluyorum kullandınmı koltuğu kardeşim yok almayın etmeyin diyorsun fiyatı ucuz zaten bu fiyatlara koltuk bulunmuyor doğru düzgün geçende t6 yı kullanmadan laf atanlar vardı bir şeyi deneyimleyin öyle gelin .

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ya sizin gibi hiçbirşeyi kullanmadan yorum yapanlara çok gıcık oluyorum kullandınmı koltuğıu kardeşim yok almayın etmeyin diyorsun fiyatı ucuz zaten bu fiyatlara koltuk bulunmuyor doğru düzgün geçende t6 yı kullanmadan laf atanlar vardı bir şeyi deneyimleyin öyle gelin .
Aradığım yorum. :D
Bide konun kapatılması lazım felan diyo ya... :LOL:

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Ya sizin gibi hiçbirşeyi kullanmadan yorum yapanlara çok gıcık oluyorum kullandınmı koltuğu kardeşim yok almayın etmeyin diyorsun fiyatı ucuz zaten bu fiyatlara koltuk bulunmuyor doğru düzgün geçende t6 yı kullanmadan laf atanlar vardı bir şeyi deneyimleyin öyle gelin .
kendin de diyosun bak. : bu fiyata doğru düzgün koltuk bulunmuyor diye. forumda birisi bu hafta kıl dönmesi ameliyatı olucaktı bundan dolayı. o yüzden alınamz diyorum. hayatı düşünmüyosan al gitsin dayı boşver vicudu.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
kendin de diyosun bak. : bu fiyata doğru düzgün koltuk bulunmuyor diye. forumda birisi bu hafta kıl dönmesi ameliyatı olucaktı bundan dolayı. o yüzden alınamz diyorum. hayatı düşünmüyosan al gitsin dayı boşver vicudu.
Tamam işte bu fiyata doğru düzgün alternatifin yok aynı nereden biliyorsun çok kalitesiz olduğunu bu üründen dolayı ise sorsaydın deneyimlerini aktarsaydı sana kötü durmuyor iade süresi vasa iade edersin yada gidersin mağazasında denersin

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
laf atmak baska eleştiri yapmak baska alınır veya alınmaz bırı yazabılır bunu ılla onu deneyımlemesı gerekmıyor o zaman konu sahıbın de bunu deneyımlemeden burada paylasmasın ? alınır dıyınce sorun olmuyorda(oda deneyımlememıs) alınmaz dıyınce mı bu yorumu yapıyorsun o zaman sadece dıger konularda da abdullah abı yorumlasın tum ıslemcı ekran kartlarını neredeyse deneyımledı dıgerlerı sussun bırsey yazmasın?
koltuk babanın malı degıl bırsey dendıgınde sınırlenmeyın

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
laf atmak baska eleştiri yapmak baska alınır veya alınmaz bırı yazabılır bunu ılla onu deneyımlemesı gerekmıyor o zaman konu sahıbın de bunu deneyımlemeden burada paylasmasın ? alınır dıyınce sorun olmuyorda(oda deneyımlememıs) alınmaz dıyınce mı bu yorumu yapıyorsun o zaman sadece dıger konularda da abdullah abı yorumlasın tum ıslemcı ekran kartlarını neredeyse deneyımledı dıgerlerı sussun bırsey yazmasın?
Benim tek sinirlendiğim nokta adam alınmaz diyor yok kıl dönmesi (ne alakaysa) yok sağlığa zararlı felan, la zaten bu koltuk fiziksel sağlık için üretiliyor belin dik durması için.
350 TL ye alacak olan kaçırmasın diye atıyoruz adamlara yine yaranamıyoruz...

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Adam burada öneri yapmış o zaman kimse öneri yapmasın mesela forumun çoğunda t6 yok ama öneriyorlar o zaman onlarda önermesin değil mi fiyatı düşük olanlar için bir öneri yapmış arkadaş alınmaz diyen arkadaş neye göre alınmaz diyor kullanıyormu arkadaş zaten alın çok iyi dememiş iş görebilecek koltuk demiş

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
Benim tek sinirlendiğim nokta adam alınmaz diyor yok kıl dönmesi (ne alakaysa) yok sağlığa zararlı felan, la zaten bu koltuk fiziksel sağlık için üretiliyor belin dik durması için.
350 TL ye alacak olan kaçırmasın diye atıyoruz adamlara yine yaranamıyoruz...
adam alınır veya alınmaz dıyebılır bu normal bısey kıl donemesı bır tarafından uydurmus koltukla alakası yok bı kere bı kıl donmesını arastırsın o zaman saglık konusunda bu fıyat bandın da fızıksel saglık pek beklemesın olmez bu koltuga otursa 12 sene boyunca okul sırasında oturdum yattım hala sapa saglamamım bırsey mı oldu bana yoo buna oturur mıllet bel ve poposunun saglıgını fln dusunuyorsa daha ıyı sungerlı mı dıyım artık neyse onu alsın
ayrıyetten b*k atmak ısteyen her sekılde atar ıstedıgın ıyı ındırım olsun yıne de bırsey bulur soyler.

Adam burada öneri yapmış o zaman kimse öneri yapmasın mesela forumun çoğunda t6 yok ama öneriyorlar o zaman onlarda önermesin değil mi fiyatı düşük olanlar için bir öneri yapmış arkadaş alınmaz diyen arkadaş neye göre alınmaz diyor kullanıyormu arkadaş zaten alın çok iyi dememiş iş görebilecek koltuk demiş
senın mantıgınla ılerleyeceksek onermesın sen deneyımlemeden yorum yapılmasın ıstıyorsun? adam saglık konusunda alınmaz dıyor nedenı var bos neden(yukarı yorumda saglık konsunda yazdım) neden mı neden ama

Top Bottom