Neler Yeni

Türktelekom altyapı en kolay nasıl alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
pc kulanıcısı
100-150 metre ilerdeki direkten evime internet almak istiyorum ama tabii ki de tahmin edebileceğiniz gibi telekom buna pek yanaşmıyor nasıl hızlı bir şekilde internet alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

LethaX

80+ Bronze
100-150 metre ilerdeki direkten evime internet almak istiyorum ama tabii ki de tahmin edebileceğiniz gibi telekom buna pek yanaşmıyor nasıl hızlı bir şekilde internet alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

yenal4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yenal
Türk telekomu aydan aya şikayet ederek süreci hizlandirabilirsin , Türk telekomu arayıp kendine göre bi internet satın aldıktan sonra şikayet et ben böyle çözdüm

Logithx

80+ Bronze
Şikayetin doğrultusunda bir çözüm üretmiyorlarsa tüketici hakem heyetine başvuracaksın zaten konuşmalarda kayıt altına alınıyor sana söylemişler arıza var diye arıza varsa diğer kişiler nasıl kullanıyor interneti burda bir kere haklısın senden de kullanmadığın internetin parasını alamazlar birinde internet olup birinde yoksa bu genel bir sorun değil demektir..

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Türk telekomu aydan aya şikayet ederek süreci hizlandirabilirsin , Türk telekomu arayıp kendine göre bi internet satın aldıktan sonra şikayet et ben böyle çözdüm
hiçbir işe yaramaz :( ilk btk dan şikayet oluşturup açık kapıya talep oluşturcak düzgün bir dil ile gerisi kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be yaptığım konunun paylaşılması beni gururlandırdı şuan aşırı gururlandım paylaştığın için teşekkürler dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
pc kulanıcısı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir işe yaramaz :( ilk btk dan şikayet oluşturup açık kapıya talep oluşturcak düzgün bir dil ile gerisi kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be yaptığım konunun paylaşılması beni gururlandırdı şuan aşırı gururlandım paylaştığın için teşekkürler dostum
reis sen buraların internetçi abisimisin ellerine sağlık gayet güzel anlatmışsın sabah ilk işim dediklerini yapmak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
reis sen buraların internetçi abisimisin ellerine sağlık gayet güzel anlatmışsın sabah ilk işim dediklerini yapmak
hocam @alpolojix den öğrenmeye çalışıyorum bende bir şeyler 19 yaşında genç biriyim vallaha 3 yıldır mahallemdeki fiber interneti kendime ulaştırmaya çalışırken öğrendiğim bilgiler ile sizlere yol göstermek istedim sadece işe yararsa ne mutlu bu yöntemlerle 3-4 kişiye ulaştık umarım sizlere de ulaşabiliriz

OnurEs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Sadık Kıvrak
direk dediğine göre dsl altyapı port yok mu dediler sadece müşteri hizmetlerini aradıysan yok diyip geçiyorlar il müdürlük binasına gidip başvuru yapmanı tavsiye ederim kesin sonucu o şekilde alabilirsin sokaktaki direklerde yer olabilir ama saha dolabı doluysa veremiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
pc kulanıcısı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam @alpolojix den öğrenmeye çalışıyorum bende bir şeyler 19 yaşında genç biriyim vallaha 3 yıldır mahallemdeki fiber interneti kendime ulaştırmaya çalışırken öğrendiğim bilgiler ile sizlere yol göstermek istedim sadece işe yararsa ne mutlu bu yöntemlerle 3-4 kişiye ulaştık umarım sizlere de ulaşabiliriz
umarım bizim işte olur valaha bak 2 senedi 5 mbps internetten kurudum atık

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
pc kulanıcısı
direk dediğine göre dsl altyapı port yok mu dediler sadece müşteri hizmetlerini aradıysan yok diyip geçiyorlar il müdürlük binasına gidip başvuru yapmanı tavsiye ederim kesin sonucu o şekilde alabilirsin sokaktaki direklerde yer olabilir ama saha dolabı doluysa veremiyorlar
işte yarın halederim umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,798
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17
Top Bottom