Neler Yeni

Türktelekom bence gayet güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Duyul
Yaklaşık 2 senedir semt'in en ücra mı icra mı öyle bir şey edebiyat 58 kusura bakmayın neyse semtin en icra köşesinde oturan biri olarak bugün bir konu kafama takıldı, en iyi internet sağlayıcı bana göre türktelekom yani şahsi ikamet ettiğim yer köy neredeyse ve 100mbs internet alıyorum 270 türk lirasına şahsen türktelekomu kötüleyenlerin ya altyapısı ttnet vb falandır yada gercekten söyledikleri uydurmadır.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Heisenberg
Yaklaşık 2 senedir semt'in en ücra mı icra mı öyle bir şey edebiyat 58 kusura bakmayın neyse semtin en icra köşesinde oturan biri olarak bugün bir konu kafama takıldı, en iyi internet sağlayıcı bana göre türktelekom yani şahsi ikamet ettiğim yer köy neredeyse ve 100mbs internet alıyorum 270 türk lirasına şahsen türktelekomu kötüleyenlerin ya altyapısı ttnet vb falandır yada gercekten söyledikleri uydurmadır.
İst. Avrupa yakasındaoturuyorum Türk Telekom Hizmeti Berbat...

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
İşte bizi haklı çıkartan bir kişi daha. Türktelekom'un Ttnet ile aynı şirket olduğunu isim değiştirdiğinden habersiz, kötülüyorsunuz diyor birde. Tabi kötülüycez 100mbps in köyle vs alakası yok çünkü

Oguz...

80+ Bronze
100mb telekom uçuk fiyatları şuan yeni başvurular için öbür isslere göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,646
Üyeler
164,714
Son üye
Erten60