Neler Yeni

türktelekom mu turkcell mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUHAMED ALABBUD
herkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Türkcell biraz pahalı. Ben TurkTelekom tercih ediyorum. Eskiden çekim anlamında sorunları vardı ama önüne büyük anlamda geçildi. Tabii bir Turkcell olamaz orası ayrı fakat pahalı işte.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Bulunduğum bölgede çekim gücü ve hız olarak fiyat hariç :) Turkcell daha avantajlı.

En İyi Cevap
3
Şuanda aktif olarak 3 hattıda kullanıyorum, Türk telekomu öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUHAMED ALABBUD
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkcell biraz pahalı. Ben TurkTelekom tercih ediyorum. Eskiden çekim anlamında sorunları vardı ama önüne büyük anlamda geçildi. Tabii bir Turkcell olamaz orası ayrı fakat pahalı işte.
benim abim türktelekom kullanıyor metroya girdigi zaman kesiliyor ama babam ise turkcell kullanıyor ve metroda çekiyor yani turkcell daha iyi ama pahalı degil mi?

PermaAir

80+
Konumuna göre değişir çevrende kullananlar varsa hız testi vs. yaptır. Turkcell genel olarak çok iyi çekim gücü açısından fakat bazı konumlarda Vodafone bile daha iyi sonuç veriyor.

Kampanyalar, müşteri deneyimi, çekim gücü, yeni teknolojilerin gelme hızı (Wifi Call ya da E-Sim vs.) gibi konularda genelde Turkcell daha iyi duruyor.

Fiyat, fiyatına göre sunduğu performans, yer yer çekim gücü, müşteri hizmetleri gibi konularda da Türk Telekom daha önde görünüyor.

Özellikle fiyatıyla kıyaslanırsa Turkcell aşırı pahalı. Türk Telekom hem daha uygun fiyatlı hem de Vodafone gibi zayıf bir internet hızı sunmuyor.

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
Her zaman Turkcell kullandım yeraltı metro harici çekmeyen yer yok hocam. Ve çekim sadece operatore göre olmaz. Telefonda etkilidir.

pea-k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doruk Yıldız
Benim olduğum yere göre Turkcell daha iyi.Pahalı ama değer

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Her zaman Turkcell kullandım yeraltı metro harici çekmeyen yer yok hocam. Ve çekim sadece operatore göre olmaz. Telefonda etkilidir.
İstanbulu bilmiyorum ama birçok yerde Türk Telekom’un Türkcell’i geçtiğini gördüm. Ama özellikle Akdeniz-Ege taraflarında Türkcell iki operatörden de ağır farkla daha iyi 😀

Top Bottom