turkcell paketleri daha pahalı ama çekim gücü her türlü tt den iyidir bence turkcellherkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz
Hocam kesinlikle Turkcell.herkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz
Reis hattan bahsediyoruz ama yinede saolKanka TT alacaksan modem almak zorunda olduğunu bence bil çünkü dışı değişse de hala berbat modemler kullanıyorlar ben 1 yıldır kullanıyorum çok önceleri de kullanmıştım,2022 yılındayız ve hala sorun olduğunda modem ısınmıştır kapatıp açın diyen müşteri temsilcisine telefonun öbür ucunda olmasına rağmen "ciddi misin?" dedirtecek cinsten kötü modemleri lütfen yalnız yaşayıp modemi tek başına kullananlar cevap yazmasın 2 kişi bile hem pc hem telefonları bağlarsanız hız düşmesi oluyor altyapı sıkıntılı değil onun içinde yazmayın.
Gnç Turkcell kampanyaları fiyat olarak da daha uyguna almıştım çekim olarak falan tartışmasız Turkcell sen de bir bak derim hala vardır belkiherkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz
sim kart kelimesini okumamışım sdhgfjksdfgs benim hatam kusura bakmaReis hattan bahsediyoruz ama yinede saol
Hocam bu arada Turkcell'in bölgesel kampanyaları vardı halen bitmediyse annem 85 TL'ye 10 GB + dakika aldı. (Dakikanın kaç olduğunu hatırlamıyorum.)reis ben istanbuldayım hangisi
Teşekkür ederimHocam bu arada Turkcell'in bölgesel kampanyaları vardı halen bitmediyse annem 85 TL'ye 10 GB + dakika aldı. (Dakikanın kaç olduğunu hatırlamıyorum.)