- Reaksiyon skoru
- 33
herkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz
Kendi deneyimime göre en iyisi Türk telekom. Ama o biraz da konuma bağlı. Ege, Akdeniz tarafında Turkcell kral mesela.herkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz
reis ben istanbuldayım hangisiKendi deneyimime göre en iyisi Türk telekom. Ama o biraz da konuma bağlı. Ege, Akdeniz tarafında Turkcell kral mesela.
benim abim türktelekom kullanıyor metroya girdigi zaman kesiliyor ama babam ise turkcell kullanıyor ve metroda çekiyor yani turkcell daha iyi ama pahalı degil mi?Türkcell biraz pahalı. Ben TurkTelekom tercih ediyorum. Eskiden çekim anlamında sorunları vardı ama önüne büyük anlamda geçildi. Tabii bir Turkcell olamaz orası ayrı fakat pahalı işte.
İstanbulu bilmiyorum ama birçok yerde Türk Telekom’un Türkcell’i geçtiğini gördüm. Ama özellikle Akdeniz-Ege taraflarında Türkcell iki operatörden de ağır farkla daha iyiHer zaman Turkcell kullandım yeraltı metro harici çekmeyen yer yok hocam. Ve çekim sadece operatore göre olmaz. Telefonda etkilidir.