Neler Yeni

Yardım Türktelekom vdsl den fibere geçiş yardım

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
vinsanity1525
merhaba 50 mbps vdsl kullanıyorum ocakta biticek taahhüt fiber altyapısı var sizce geçmelimiyim kutu kablo falan değişiyomuş bildigim kadarıyla fiberde altyapı sıkıntısı yaşanırmı bilenler yazabilirmi?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
hiçbir problem yaşamaman gerekiyor fiberde vdslde yaşanan kopmalar falan fiberde neredeyse 0 gibi bir şey

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,740
İsim
Selim
merhaba 50 mbps vdsl kullanıyorum ocakta biticek taahhüt fiber altyapısı var sizce geçmelimiyim kutu kablo falan değişiyomuş bildigim kadarıyla fiberde altyapı sıkıntısı yaşanırmı bilenler yazabilirmi?
Fiber candır VDSL internetin Pingi ayrı dert kopmaları ayrı dert birde apartman eskiyse o kablolar küfleniyor oda ayrı dert en iyisi fibere geçin

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
vinsanity1525
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber candır VDSL internetin Pingi ayrı dert kopmaları ayrı dert birde apartman eskiyse o kablolar küfleniyor oda ayrı dert en iyisi fibere geçin
apartman 35 senelik vdsl de sorun yaşamadım pek ama şimdi fibere geçişte kablolar degiscek ya sıkıntı olurmu acaba diye düsünüyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,740
İsim
Selim
apartman 35 senelik vdsl de sorun yaşamadım pek ama şimdi fibere geçişte kablolar degiscek ya sıkıntı olurmu acaba diye düsünüyorum
Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz dairenize ekipler geliyor hemen kablo takıp bağlantıyı kurup gidiyor öyle duvarları delip kablo döşeniyorlar

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
vinsanity1525
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz dairenize ekipler geliyor hemen kablo takıp bağlantıyı kurup gidiyor öyle duvarları delip kablo döşeniyorlar
ttnet iyi mi? fiberde başka hata geçmekle uğraşmak istemiyorum açıkcasıda

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,740
İsim
Selim
ttnet iyi mi? fiberde başka hata geçmekle uğraşmak istemiyorum açıkcasıda
İyidir zaten turknete geçsende aynı alt yapıyı kullanıyor hepsi turktelekom alt yapısı şuan ki hattınız da kalabilirsiniz

Top Bottom