Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

bugun geldi az once işten geldim kutuyu açtım ama sarjı yok çalışmıyor sizdede böylemiydi ?
Evet şarjı yok
Hocam windows üzerinden ses şiddetini ayarlayabiliyo musun
Kulaklık üzerinden fulleyip sadece windowstan kontrol edebilirsiniz veya windowstan fullryip kulaklık üzerinden kontrol edersiniz. Windows üzerinden direkt ayarlanmıyor sanırım

Evet şarjı yok

Kulaklık üzerinden fulleyip sadece windowstan kontrol edebilirsiniz veya windowstan fullryip kulaklık üzerinden kontrol edersiniz. Windows üzerinden direkt ayarlanmıyor sanırım
kulaklıgı çalıştıramadım bı turlu nasıl açıyoruz acaba

kulaklıktan ses gelmiyor cızırtı çatur çutur patlama sesleri geliyor bozuk mu çıktı bu anlamadım

arkadaşlar kulaklıktan cızırtı ve çatur çutur patlama sesleri geliyor hiçbir şekilde düzelmiyor başına gelen oldumu bozukmu bu kulaklık ?

Kulaklık bilgisayara bağlıyken ses kısma işi sadece kulaklık üzerinden yapılıyor bu normal mi.
Bana bu kulaklık PS için özel üretildiğinden PC kullanıma çok Uygun değil gibi geldi

evet yazılımdada sürekli hata veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarım çözülür yoksa geri göndermek zorunda kalıcam
700p gen2 modelinde aynı sorun var, henüz benim elime geçmedi çözerseniz haber edin lütfen
Sorunu çözdük zatbe bilgisayara hem kablolayla hemde dongle çıkarmadan bağlayın driveri açın guncelleme yapın geçiyor sorun denendi onaylandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,125
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri