ses kalitesi malzeme kalitesi 700 de bluetooth özelliğide var sanırım birde cep uygulaması ile kontrol edilebiliyordu700’le farkları neler acaba
alınır tabi bu fiyata kablosuz kulaklık bedavaKullanan falan var mı eline ulaşan falan? Kardeşim için oyun oynamalik falan alınır mı ses kasılıyor mu yani?
Kullanan falan var mı eline ulaşan falan? Kardeşim için oyun oynamalik falan alınır mı ses kasılıyor mu yani?
Bende de cloud 2 vardı kabloluKablolu cloud 3 var buna geçeyim mı![]()
hocam beni de baya şaşırttı ses kalitesi hiç fena değil.Ses de rahat kasılıyor tek sıkıntısı her tarafı plastik çabuk yıpranabilir.Bende de cloud 2 vardı kablolusipariş verdik bakalım 400 e geldi bu fiyata kablosuz olmaz diye düşünüyorum
Hocam windows üzerinden ses şiddetini ayarlayabiliyo musunİlk dtsi açmakla başladım sonrasında ise ses iyileştirmelerini kapattım bunu kapattığımda seste minik bir artış oldu sonrasında ise hoparlör özellikleri- geliştirmelerden ayarlarla oynamaya başladım oda düzeltmeye tıkladıktan sonra seste baya güzel bi artış oldu artık o özelliği kapatsam bile %30 40lık bi artış var umarım sizde de işe yarar hocam.