Levi Ackerman
80+ Bronze
Dahası
Yada muslukKlozetle sohbet et. Çok iyi aktivite herkese öneririm
Yada muslukKlozetle sohbet et. Çok iyi aktivite herkese öneririm
Trol değilseniz bir şey sormak istiyorum.Tuvalete telefonla mı giriyorsunuz acaba?Kanka bide eski bişey hiç rahat değil belim ağrıyor
Some şizofren problems ( mizah amaçlı alınma pls)Klozetle sohbet et. Çok iyi aktivite herkese öneririm
Kanka yere otur daha zevkli olur.Kanka bide eski bişey hiç rahat değil belim ağrıyor
İnkar edemem ifşaladın beniSome şizofren problems ( mizah amaçlı alınma pls)
Bende cebimde giriyorum bence gayet normalTrol değilseniz bir şey sormak istiyorum.Tuvalete telefonla mı giriyorsunuz acaba?
Ne yaptığını söylememek için kendimi zor tutuyorumValla troll değil. Kanka zorlama işte telefona ihtiyacım vardı :/
Bütün belediyeler sözde çalışır.Uff aga burnumun direği kırıldı la bu nasıl lağam kokusu, bir de Kocaeli belediyesi çalışınca oluyor diyordu, ulan çalışınca neden lağam kokuyor?
Odada değil tuvalette yatıyorum sanki, odanın içi dışkı koktu
2200 mesajının 400 ü tuvaletten benim en azTrol değilseniz bir şey sormak istiyorum.Tuvalete telefonla mı giriyorsunuz acaba?
Tuvalette ne var kanka bana malzemeleri söyle mesela bizim banyo da kapı yağı ve pas sökücü var, dolapları karıştır bir şey bulursun belkiAlıntıyı görüntüle
Kanıt ektedir;
Kanka baya uykum geldi of şarjım 2 en düşük parlaklıkta kullanıyorum her an bitebilir. Makas var ise yararmiTuvalette ne var kanka bana malzemeleri söyle mesela bizim banyo da kapı yağı ve pas sökücü var, dolapları karıştır bir şey bulursun belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
@robin seni wc den kurtarabilirim, dolapları karıştır ne var söyle
Sadece miKanka baya uykum geldi of şarjım 2 en düşük parlaklıkta kullanıyorum her an bitebilir. Makas var ise yararmi
@White Ravens
Kardeşim hiç atraksiyonlara girme şarjın azken ara birini kaldır açsın kapıyı öyle şey mi olur geceyi ziyan etme.Kanka baya uykum geldi of şarjım 2 en düşük parlaklıkta kullanıyorum her an bitebilir. Makas var ise yararmi
@White Ravens