Xenovian
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 592
Bebek gibi çalışıyorlarMaşALLAH diyelim yetmez olurmu kronik bir sıkıntı çıkmadığı sürece problem olmaz zaten.
Bebek gibi çalışıyorlarMaşALLAH diyelim yetmez olurmu kronik bir sıkıntı çıkmadığı sürece problem olmaz zaten.
ben denemedim hiç işlemci 20 yıllık + stok soğutucu + termal macunu en son 15 yıl önce değiştiği için erir falan dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden 7900xtx saf kas gücü için mi?
pek bilemedim günümüzde saf gücün pek bir önemi kalmadı umarım ileride AMD Nvidia gibi yapmaz şuanda kas gücü olarak ta teknoloji olarakta 9070xt alınabilir durumda (fiyatı katmaz isek)Evet.
9070XT nin 28900 fiyattan çıktığını hatırlıyorumpek bilemedim günümüzde saf gücün pek bir önemi kalmadı umarım ileride AMD Nvidia gibi yapmaz şuanda kas gücü olarak ta teknoloji olarakta 9070xt alınabilir durumda (fiyatı katmaz isek)
7900gre, 7900xtx ve hatta 7800 serisi hayli uzun süre götürür. O paraları çöpe atmak isteyenler buyursun 9070xt alsın. Herkesin kendi tercihi.pek bilemedim günümüzde saf gücün pek bir önemi kalmadı umarım ileride AMD Nvidia gibi yapmaz şuanda kas gücü olarak ta teknoloji olarakta 9070xt alınabilir durumda (fiyatı katmaz isek)
ya şimdi bende 7800xt kullanıyorum ama 9070 serisi alanlara da parasını çöpe atmış denmez7900gre, 7900xtx ve hatta 7800 serisi hayli uzun süre götürür. O paraları çöpe atmak isteyenler buyursun 9070xt alsın. Herkesin kendi tercihi.
aynen hocam bencede denmez ya sonuçta güçlüya şimdi bende 7800xt kullanıyorum ama 9070 serisi alanlara da parasını çöpe atmış denmez
RT performansı çoook daha iyi , FSR4 harika , 4k performansı harika , render , 3d vb şeyler 7000 serisinden daha iyi hani alınır ama bu fiyattan alınmaz.