TV'DE PARİBU REKLAMI

uyarı için tşk.

Eyvallah sağol uyarın için, işin aslı ben de Paribu’dan şüpheliyim hesabım var fakat işlem yapmadım Binance ve BtcTurk kullanıyorum tavsiye ederim.

Herhangi bir dayanagin var mi? Insanlarin aklina bosu bosuna sacma sapan seyler sokuyorsun. susknk
Bu adamın lafı ile direkt paribu dan başka yerlere geçicek insanların bakiyesi zaten 50 tl falandır genelde parası daha düşük olanlar endişeleniyor ve hep fiyatları kontrol ediyor :D

Habare göre yazıyorum.
Thodex %30 indirimli coin satıyormuş. Yani 40.000 USD olan 1 BTC'yi %30 indirim ile 28.000 USD olarak satıyormuş.
Buradan bile kafanda bir şeyler canlanması gerekli.

Ben Türk borsalarını kullanmıyorum. Paribu hakkında da internette olumsuz şeyler okuduğum için tercih etmedim.

Paribu zaten resmi olmasa da dolandırıcı gibi takılıyor. Ne hikmetse coinler yükselince kitleniyor falan :P

Reklamı çok çıkıyorsa dolandırıcıdır unutmayın bu bilgi aklınızda olsun (Trendyol, Letgo, Trivago)
Dolandırıcılar .
Aynı ürünü %90 indirim adı altında normalinden satanlar . Ucuz otelleri pahalı gösteren trivagolar , Dolandırıcı ocağı Letgo.

Dolandırıcılar .
Aynı ürünü %90 indirim adı altında normalinden satanlar . Ucuz otelleri pahalı gösteren trivagolar , Dolandırıcı ocağı Letgo.
1. Doğru 2. yanlış adam bir yerden para kazanacak babanın hayrına sana otel bulmuyor 100 tl ye oda buluyorsa üstüne kâr koyup sana gösteriyor 3. İçindekilerin dolandırıcı olması Letgo'nun dolandırıcı olduğunu göstermez, o zaman youtube da dolandırıcı çünkü bazı dolandırıcılar videolardanda insanları dolandırabiliyor.

Kardeşim kripto paralarda çokpara var çok işlem yapıyorlar paribuda trendyoldan daha çok kazanıyorlar thodexde öyleydi ünlü kadınları oynattı ve parayı alıp kaçtı ben sizin paranız gitmesin diye uğraşıyorum 2 3 gün sonra dolandırılırsanız ağlamayın ben binance kullanıyorum önceden paribuda işlem yapıyordum bıraktım orayı yakında zamanda patlayacak gibi duruyor bu bir tahmin
neye göre kime göre hocam

Geri