Kardeşim sadaece fikrimi söyledim adam akıllı dursusknk
Herhangi bir dayanagin var mi? Insanlarin aklina bosu bosuna sacma sapan seyler sokuyorsun. susknkKardeşim sadaece fikrimi söyledim adam akıllı dur
Kardeşim belli olmaz bu siteler güvenli değil devlet önlemini alsaHerhangi bir dayanagin var mi? Insanlarin aklina bosu bosuna sacma sapan seyler sokuyorsun. susknk
Bu adamın lafı ile direkt paribu dan başka yerlere geçicek insanların bakiyesi zaten 50 tl falandır genelde parası daha düşük olanlar endişeleniyor ve hep fiyatları kontrol ediyorHerhangi bir dayanagin var mi? Insanlarin aklina bosu bosuna sacma sapan seyler sokuyorsun. susknk
Dolandırıcılar .Reklamı çok çıkıyorsa dolandırıcıdır unutmayın bu bilgi aklınızda olsun (Trendyol, Letgo, Trivago)
1. Doğru 2. yanlış adam bir yerden para kazanacak babanın hayrına sana otel bulmuyor 100 tl ye oda buluyorsa üstüne kâr koyup sana gösteriyor 3. İçindekilerin dolandırıcı olması Letgo'nun dolandırıcı olduğunu göstermez, o zaman youtube da dolandırıcı çünkü bazı dolandırıcılar videolardanda insanları dolandırabiliyor.Dolandırıcılar .
Aynı ürünü %90 indirim adı altında normalinden satanlar . Ucuz otelleri pahalı gösteren trivagolar , Dolandırıcı ocağı Letgo.
neye göre kime göre hocamKardeşim kripto paralarda çokpara var çok işlem yapıyorlar paribuda trendyoldan daha çok kazanıyorlar thodexde öyleydi ünlü kadınları oynattı ve parayı alıp kaçtı ben sizin paranız gitmesin diye uğraşıyorum 2 3 gün sonra dolandırılırsanız ağlamayın ben binance kullanıyorum önceden paribuda işlem yapıyordum bıraktım orayı yakında zamanda patlayacak gibi duruyor bu bir tahmin
gelen dolandırıyor giden dolandırıyor anlamadımTvde paribu reklamı çok çıkıyor dikkat edin çiftlik bankda böyle çıkıyordu adam parayı alıp kaçtı dikkat edin