Klcmehmet06
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Tvde paribu reklamı çok çıkıyor dikkat edin çiftlik bankda böyle çıkıyordu adam parayı alıp kaçtı dikkat edin
Reklamı çok çıkıyorsa dolandırıcıdır unutmayın bu bilgi aklınızda olsun (Trendyol, Letgo, Trivago)Tvde paribu reklamı çok çıkıyor dikkat edin çiftlik bankda böyle çıkıyordu adam parayı alıp kaçtı dikkat edin
Trendyol işin içine nasıl girdi anlamadım?Reklamı çok çıkıyorsa dolandırıcıdır unutmayın bu bilgi aklınızda olsun (Trendyol, Letgo, Trivago)
İroniyi nasıl anlamadın anlamadım?Trendyol işin içine nasıl girdi anlamadım?
İroni yapmışsınız fakat bu bir gerçek. Thodex vurgun yapmadan önce onlarca ünlü ile reklam için anlaşmıştıİroniyi nasıl anlamadın anlamadım?
Tamam.
Kardeşim kripto paralarda çokpara var çok işlem yapıyorlar paribuda trendyoldan daha çok kazanıyorlar thodexde öyleydi ünlü kadınları oynattı ve parayı alıp kaçtı ben sizin paranız gitmesin diye uğraşıyorum 2 3 gün sonra dolandırılırsanız ağlamayın ben binance kullanıyorum önceden paribuda işlem yapıyordum bıraktım orayı yakında zamanda patlayacak gibi duruyor bu bir tahminReklamı çok çıkıyorsa dolandırıcıdır unutmayın bu bilgi aklınızda olsun (Trendyol, Letgo, Trivago)
Tamam.Kardeşim kripto paralarda çokpara var çok işlem yapıyorlar paribuda trendyoldan daha çok kazanıyorlar thodexde öyleydi ünlü kadınları oynattı ve parayı alıp kaçtı ben sizin paranız gitmesin diye uğraşıyorum 2 3 gün sonra dolandırılırsanız ağlamayın ben binance kullanıyorum önceden paribuda işlem yapıyordum bıraktım orayı yakında zamanda patlayacak gibi duruyor bu bir tahmin
Benimde saydığım bu 3 şirket aşırı fazla reklam yapıyor ve dolandırıcı değiller ?İroni yapmışsınız fakat bu bir gerçek. Thodex vurgun yapmadan önce onlarca ünlü ile reklam için anlaşmıştıO yüzden sordum.
tM.Kardeşim kripto paralarda çokpara var çok işlem yapıyorlar paribuda trendyoldan daha çok kazanıyorlar thodexde öyleydi ünlü kadınları oynattı ve parayı alıp kaçtı ben sizin paranız gitmesin diye uğraşıyorum 2 3 gün sonra dolandırılırsanız ağlamayın ben binance kullanıyorum önceden paribuda işlem yapıyordum bıraktım orayı yakında zamanda patlayacak gibi duruyor bu bir tahmin
Hocam böyle bir gerçek olduğu için sordum. Dolandırıcı olarak tanımladığınızın altında fahiş fiyatlandırma, yetersiz destek vs gibi durumlarda açıklıyor olabilirdiniz. İroninizi bu saydığım sebeplerden dolayı anlamamış olabilirim normal.Benimde saydığım bu 3 şirket aşırı fazla reklam yapıyor ve dolandırıcı değiller ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tM.
susknkTvde paribu reklamı çok çıkıyor dikkat edin çiftlik bankda böyle çıkıyordu adam parayı alıp kaçtı dikkat edin