Caner eğer iptal olursa ve performanstan not verilirseOlmayacak iptal falan . Olursa sinir krizi geçiririm.
Ya çalışan ama gerçekten sağlığını düşünenler? Ben okulda kime sorsam ya kendisi ya yakını hastai boş boş yorum yapmayın her yere.Çalışmayan ve zırlayanlar çok oluyor çevremde takip edemiyorum, ayrıca kendi eğitimimi aldığım üniversite de online yapıyor sınavları ve geçen dönem de orta okulların online oldu diye biliyorum. Bence hala zırlıyorlar virüsü bahane edip çalışmıyorlar bu kadar basit umarım iptal olmaz.
Biraz daha çalış daha iyi olur.O kadar çalıştık.
Orta okullar tamamen iptalÇalışmayan ve zırlayanlar çok oluyor çevremde takip edemiyorum, ayrıca kendi eğitimimi aldığım üniversite de online yapıyor sınavları ve geçen dönem de orta okulların online oldu diye biliyorum. Bence hala zırlıyorlar virüsü bahane edip çalışmıyorlar bu kadar basit umarım iptal olmaz.
İmkansızEvet, sonunda oldu..
Ne diyorsunuz sürpriz erteleme kararı çıkar mı bu saatten sonra?
Alıntıyı görüntüle
Avrupa ülkeleri uyandı artık küçük kardeşlerim 1 senedir yapmadığım şey kalmadı otel, düğün vesaire her yere gittim aktivitelerimi yaptım spora da gidiyorum, ne ailem ne de ben virüs olduk kaptıysak da farkında değiliz.Ya çalışan ama gerçekten sağlığını düşünenler? Ben okulda kime sorsam ya kendisi ya yakını hastai boş boş yorum yapmayın her yere.
Ben 1 yıldır hiç metro, otobüs, metrobüs, düğün gibi kalabalık ortamlara girmedim.Avrupa ülkeleri uyandı artık küçük kardeşlerim 1 senedir yapmadığım şey kalmadı otel, düğün vesaire her yere gittim aktivitelerimi yaptım spora da gidiyorum, ne ailem ne de ben virüs olduk kaptıysak da farkında değiliz.
Adamlar o parti benim şu maç senin tarzında normal yaşantısında ama hasta sayısı düşük örn: hırvatistan,hollanda vb avrupa ülkeleri ve en fazla virüsün görüldüğü amerika
Bu sağlığını düşünen arkadaşlar 1 yıldır hiç mi metro,metrobüs,otobüs vb taşıtlara binmedi düğün gibi kalabalık ortamlara girmedi arkadaşlarıyla buluşmadı? hepsi buluştu kendi buluşmasa bile ailesi buluştu, bu saydıklarım muhtemel sınava girecekleri okuldan daha tehlikeli yerler.
Kısaca veletlerin zırlaması bu başka izahı yok.
En mantikli yorum bu galiba, bence de boyle yapcaklar.Vakalar birden arttı. Bugün yayınlanan il bazlı vaka sayısına bak. Örneğin geçenkinde İstanbul 60 küsürken şimdi 100'ün üstünde. Vakalar 4-5 bin arttı birden. Sınav yaparlarsa ne olur bilemiyorlar. Ama yapılacak. Tepki gelirse Ziya Bakanı istifa ettirip gündemi soğutacaklar. Rez alın.
Ben zırlayacak yaşı geçtim, yarın sabah 9 da kardeşimi sınavına götüreceğim ve yürüyerek gideceğiz.Ben 1 yıldır hiç metro, otobüs, metrobüs, düğün gibi kalabalık ortamlara girmedim.
Arkadaşlarımla 2-3 kez görüştüm.
Ailem işe gidiyor/geliyor sadece.
Sınava giden yol? O kadar lise öğrencisi zaten dolup taşan sokaklara dökülecek.
Aynen zırlama.