oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Bizim bura kırmızı oldu bu tablo değişti artık.Aynen kanka vakalar da onu söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Bizim bura kırmızı oldu bu tablo değişti artık.Aynen kanka vakalar da onu söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Çoğunu zırlayan bence de ama sonuçta online eğitime ulaşamayan binlerce öğrenci var ve çok riskli sonuçtaAvrupa ülkeleri uyandı artık küçük kardeşlerim 1 senedir yapmadığım şey kalmadı otel, düğün vesaire her yere gittim aktivitelerimi yaptım spora da gidiyorum, ne ailem ne de ben virüs olduk kaptıysak da farkında değiliz.
Adamlar o parti benim şu maç senin tarzında normal yaşantısında ama hasta sayısı düşük örn: hırvatistan,hollanda vb avrupa ülkeleri ve en fazla virüsün görüldüğü amerika
Bu sağlığını düşünen arkadaşlar 1 yıldır hiç mi metro,metrobüs,otobüs vb taşıtlara binmedi düğün gibi kalabalık ortamlara girmedi arkadaşlarıyla buluşmadı? hepsi buluştu kendi buluşmasa bile ailesi buluştu, bu saydıklarım muhtemel sınava girecekleri okuldan daha tehlikeli yerler.
Kısaca veletlerin zırlaması bu başka izahı yok.
canlı izlenmek isterdimCaner eğer iptal olursa ve performanstan not verilirse
Babanla evde canlı smack down oynarsınız
tal olursa bu yıl sınav olmaz olanlar harici.Evet, sonunda oldu..
Ne diyorsunuz sürpriz erteleme kararı çıkar mı bu saatten sonra?
Alıntıyı görüntüle
Hocam öğretmenlere gelmeyin yazacaksın bitecek. Sağlıktan mı önemli?yani sınavlar yarınsa sorular basılmıştır. gözetmenler ayarlanmıştır... o kadar işi iptal edeceklerini sanmam.
şimdiden kolay gelsin bende ormana gidseceğim cidden okulum ormandaBen 17KM yol gideceğim, benim gibi çok insan var. Kolay değil o kadar.
bura tr her şey olabilirİptal olmaz bu saatten sonra. Geçmiş olsun arkadaşlar.
hocam sizin için o kadar kolay gözükebilir ama maalesef öyle değil. kim bilir ne kadar sınav kağıdı basıldı en basitinden? ayrıca gözetmenlik ücretli bir şeydir(en azından üniversite sınavı vbde öyle). ayrıca yarın olacak sınavlar için şehir değişikliği yapan öğrenciler vb. var. bunları görmezden gelip geri adım atacaklarını sanmıyorum ama burası Türkiye. Her şey olabilir. (ben de 1 senedir hastanede eğitim görüyorum, sözlü ve yazılı sınavlara giriyorum.) bir de arkadaşlar yüzyüze sınav sizin hakkınızın korunması adına daha iyi değil midir? sonuçta üniversite giriş sıralamanızı çok da olmasa da etkiliyor.Hocam öğretmenlere gelmeyin yazacaksın bitecek. Sağlıktan mı önemli?