Neler Yeni

Twitch Twicht kara para.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bağış yapmıyorum ve izlemiyorum o yüzden arkama yaslandım insanların birbirini parçalamasını izliyorum
Sen hiçbir şey anlamamışsın dostum. Aklanan paralar benim gibi kartı çalınan mağdurların paraları. O paraları haksız kazançlarla çatır çutur yiyenleri o kadar rahat arkamıza yaslanıp izleyemiyoruz işte, bence sen de izleme. Bugün bana yarın sana veya bir yakınına.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
büyük yayıncıların tam olarak anlaşılmadığını söylüyorlar. zaten aldıkları ücretler baya kabarık bundan dolayı belli olmuyo deniliyo genel olarak.
Bu yüzden bu kadar kolay kitle yönlendirip insanları birbirlerine kırdırıyorlar ya zaten. :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mantıklı Adam 50k kazanmışsa o ay 35k geliri olsa 15de fake bit alsa anlasılmaz.
Vay be. Bildiğin Breaking Bad'deki Los Pollos Hermanos hesabı. Büyük paravan şirketin içinde kaybolan milyoncuklar. Ne güzel ülke bee, dizi izlemeye gerek kalmıyor.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Mantıklı Adam 50k kazanmışsa o ay 35k geliri olsa 15de fake bit alsa anlasılmaz.
ama mete tespit edilmiş twitch tarafından riske girmezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be. Bildiğin Breaking Bad'deki Los Pollos Hermanos hesabı. Büyük paravan şirketin içinde kaybolan milyoncuklar. Ne güzel ülke bee, dizi izlemeye gerek kalmıyor.
9 milyon $ olduğu söyleniyor paranın.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Kısaca açgözlü olan herkes çeksin cezasını.

Top Bottom