Twitch Twicht kara para.

bağış yapmıyorum ve izlemiyorum o yüzden arkama yaslandım insanların birbirini parçalamasını izliyorum
Sen hiçbir şey anlamamışsın dostum. Aklanan paralar benim gibi kartı çalınan mağdurların paraları. O paraları haksız kazançlarla çatır çutur yiyenleri o kadar rahat arkamıza yaslanıp izleyemiyoruz işte, bence sen de izleme. Bugün bana yarın sana veya bir yakınına.

büyük yayıncıların tam olarak anlaşılmadığını söylüyorlar. zaten aldıkları ücretler baya kabarık bundan dolayı belli olmuyo deniliyo genel olarak.
Bu yüzden bu kadar kolay kitle yönlendirip insanları birbirlerine kırdırıyorlar ya zaten. :)

Mantıklı Adam 50k kazanmışsa o ay 35k geliri olsa 15de fake bit alsa anlasılmaz.
Vay be. Bildiğin Breaking Bad'deki Los Pollos Hermanos hesabı. Büyük paravan şirketin içinde kaybolan milyoncuklar. Ne güzel ülke bee, dizi izlemeye gerek kalmıyor.

Mantıklı Adam 50k kazanmışsa o ay 35k geliri olsa 15de fake bit alsa anlasılmaz.
ama mete tespit edilmiş twitch tarafından riske girmezler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay be. Bildiğin Breaking Bad'deki Los Pollos Hermanos hesabı. Büyük paravan şirketin içinde kaybolan milyoncuklar. Ne güzel ülke bee, dizi izlemeye gerek kalmıyor.
9 milyon $ olduğu söyleniyor paranın.

Kısaca açgözlü olan herkes çeksin cezasını.

Geri