Neler Yeni

Twitch Twicht kara para.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Twitch'e report atmadıysa suçlu abi sen paranın nerden geldiğini neden sorgulamıyorsun neden çalıştığın yere bilgilendirmiyorsun.
açık konuşmak gerekirse twitch çokta önemsemiyor, uğraşmıyor.
mail atıyosun böyle böyle oldu diye adamlar senin hesabının ödemelerini kısıtlıyor ve açtırmak için baya uğraştırıyor, hakkın olan parayı da çekemiyorsun. adam yeni evlenmiş paraya ihtiyacı var, report etse ödemesi kısıtlanacak parasız kalacak.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
açık konuşmak gerekirse twitch çokta önemsemiyor, uğraşmıyor.
mail atıyosun böyle böyle oldu diye adamlar senin hesabının ödemelerini kısıtlıyor ve açtırmak için baya uğraştırıyor, hakkın olan parayı da çekemiyorsun. adam yeni evlenmiş paraya ihtiyacı var, report etse ödemesi kısıtlanacak parasız kalacak.
Yani bile isteye ne olursa olsun demiş.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Umarım ağır ceza yaptırımlar olur düşünün mal varlığınız caliniyor ve bunlar yarısina ortak oluyor
Olur olur bu iş kapanmaz artık.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Dora Stratera Özsoy da bu konuya değindiği güzel bir video çekmiş.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Üç buçuk Atıyor Hepsi Ve Ben Zevkle İzliyorum Bunu Birde Mısır Olsa Miss 😁

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Şimdi;););)abi ben para:mad::mad::mad::eek::eek: kontrol etmeyi bilmiyom:mad::mad::mad:o yüzden hesaba :sleep::sleep::sleep:gelen 5k dolarıo.O2o.O2 görmemişim özür dilerim:cool::cool:arkadaşlar beni affetmezseniz :p:p:F: de canınız sağolsun(y)(y):LOL: arkadaşlar

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Olur olur bu iş kapanmaz artık.
jahreinden bahsetmeden öncede bu meseleler konuşuluyordu ama kimse umursamiyordu elraen bot meselesi de var umarım oda ortaya çıkar **bir oyunda rest çekti iki klan tüm twich karıştı 😂😂 zevkle izliyorum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ulan bende diyorum bu küçüğünden büyüğüne bütün yayıncılar nasıl bu kadar kazanıyor. Yalnız Jahrein sadece twitch ile kalmaz her yere el atar artık. Umarım hükümet bunu fırsat bilip sosyal medya ağında istediği kontrolü eline alamaz.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Saten knight tan buralara nasıl geldi o bile mechul. :D
knight üzerine ilk yıkan jahrein zaten attığı tweet ile , daha sonra knigh yayıncıları bu üşün üzerine gidip asıl parayı cukkalıyanları ifşaladılar sonrası çorap söküğü gibi geldi bazı isimlerde iyicebe prim kasmaya devam

Top Bottom