Twitch Twicht kara para.

Adamlar ülkeye dolar sokmuş daha ne istiyonuz (!)

Sözde herkese teklif gelmiş reddetmişler ve hırsızlar inatla atmışlar, madem böyle bir şeyi biliyorsunuz neden şikayette bulunmuyorsunuz ?

Sözde herkese teklif gelmiş reddetmişler ve hırsızlar inatla atmışlar, madem böyle bir şeyi biliyorsunuz neden şikayette bulunmuyorsunuz ?
Bu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişler
Belki de tehdit ediliyorlardir

Usta millet birbirini nasıl fişliyor .....
Çok büyük önlemler alınmalı .
Twitter karıştı zaten Dewamke izlemeye

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki de tehdit ediliyorlardir
Yaaa bırak palavra

Savunmadim onları neden kavga dolayısı ile değil de insanların dolandırıcılık olabilecek bir olayı siber suçlara başvurması dan açığa çıkmadığını anlamaya calisiyorum
Bende ondan bahsediyorum bu teklif herkese geldiyse ve reddettilerse niye bunun derinine inip şikayette bulunmamışlar

Dediğim gibi tehdit edilmişlerdir ya da arkadaşlarını ele vermek istememislerdir
O da olabilir bitlerle şikayetlerle falan kanalını kapatırız falan fistan ahh para sen yok musun para...

Bu ifşaları yapan Twitter hesaplarına ciddi tehditler başlamış.
Ayrıca yayında Temiz Twitch hakkında konuşan Pelin (pqueen)'e adresini ve telefon numarasını bit ile bağış atarak tehditte bulunmuşlar.

Jahrein, ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağırılmış. Hadi Jaho, bıraktırma bu işin peşini.

Jahrein'i sevmem öyle ama arkasındayım.
Cidden bir o üstünde durdu diğerleri anca 2 gün yayın kapadılar temiz twitch diyerek ama bu adam peşine düştü.

Konuyla alakalı Hardware Plus'tan Ersin Akman'ın yorumlarını dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum. Çok yerinde tespitleri var.

(Zaman ayarlı) 45. dakikaya kadar.

Konuyla alakalı Hardware Plus'tan Ersin Akman'ın yorumlarını dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum. Çok yerinde tespitleri var.

(Zaman ayarlı) 45. dakikaya kadar.
Hocam özet geçseniz :') az buz değilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye
Quunix
Geri