Erda Yıldırım
80+ Gold
Adamlar ülkeye dolar sokmuş daha ne istiyonuz (!)
Bu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişlerSözde herkese teklif gelmiş reddetmişler ve hırsızlar inatla atmışlar, madem böyle bir şeyi biliyorsunuz neden şikayette bulunmuyorsunuz ?
Belki de tehdit ediliyorlardirBu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişler
Yaaa bırak palavraBu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki de tehdit ediliyorlardir
Savunmadim onları neden kavga dolayısı ile değil de insanların dolandırıcılık olabilecek bir olayı siber suçlara başvurması dan açığa çıkmadığını anlamaya calisiyorumYaaa bırak palavra
Bende ondan bahsediyorum bu teklif herkese geldiyse ve reddettilerse niye bunun derinine inip şikayette bulunmamışlarSavunmadim onları neden kavga dolayısı ile değil de insanların dolandırıcılık olabilecek bir olayı siber suçlara başvurması dan açığa çıkmadığını anlamaya calisiyorum
Dediğim gibi tehdit edilmişlerdir ya da arkadaşlarını ele vermek istememislerdirBende ondan bahsediyorum bu teklif herkese geldiyse ve reddettilerse niye bunun derinine inip şikayette bulunmamışlar
O da olabilir bitlerle şikayetlerle falan kanalını kapatırız falan fistan ahh para sen yok musun para...Dediğim gibi tehdit edilmişlerdir ya da arkadaşlarını ele vermek istememislerdir
Jahrein'i sevmem öyle ama arkasındayım.Jahrein, ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağırılmış. Hadi Jaho, bıraktırma bu işin peşini.
Jahrein, Twitch Olayları Hakkında İfadeye Çağırıldı
Jahrein, Twitch'te yaşandığı ortaya çıkan kara para aklama olayları ile ilgili ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağırıldı.www.webtekno.com
Hocam özet geçseniz :') az buz değilmişKonuyla alakalı Hardware Plus'tan Ersin Akman'ın yorumlarını dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum. Çok yerinde tespitleri var.
(Zaman ayarlı) 45. dakikaya kadar.