Neler Yeni

Twitch Twicht kara para.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sözde herkese teklif gelmiş reddetmişler ve hırsızlar inatla atmışlar, madem böyle bir şeyi biliyorsunuz neden şikayette bulunmuyorsunuz ?

Sami Järvi

80+ Silver
Sözde herkese teklif gelmiş reddetmişler ve hırsızlar inatla atmışlar, madem böyle bir şeyi biliyorsunuz neden şikayette bulunmuyorsunuz ?
Bu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu doğru ama adamlar direkt dememiş biz kart verioz diye demiş pclere reklam izletioz felan demişler
Belki de tehdit ediliyorlardir

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Usta millet birbirini nasıl fişliyor .....
Çok büyük önlemler alınmalı .
Twitter karıştı zaten Dewamke izlemeye

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki de tehdit ediliyorlardir
Yaaa bırak palavra

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Savunmadim onları neden kavga dolayısı ile değil de insanların dolandırıcılık olabilecek bir olayı siber suçlara başvurması dan açığa çıkmadığını anlamaya calisiyorum
Bende ondan bahsediyorum bu teklif herkese geldiyse ve reddettilerse niye bunun derinine inip şikayette bulunmamışlar

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dediğim gibi tehdit edilmişlerdir ya da arkadaşlarını ele vermek istememislerdir
O da olabilir bitlerle şikayetlerle falan kanalını kapatırız falan fistan ahh para sen yok musun para...

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu ifşaları yapan Twitter hesaplarına ciddi tehditler başlamış.
Ayrıca yayında Temiz Twitch hakkında konuşan Pelin (pqueen)'e adresini ve telefon numarasını bit ile bağış atarak tehditte bulunmuşlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Jahrein, ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağırılmış. Hadi Jaho, bıraktırma bu işin peşini.

Jahrein'i sevmem öyle ama arkasındayım.
Cidden bir o üstünde durdu diğerleri anca 2 gün yayın kapadılar temiz twitch diyerek ama bu adam peşine düştü.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Konuyla alakalı Hardware Plus'tan Ersin Akman'ın yorumlarını dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum. Çok yerinde tespitleri var.

(Zaman ayarlı) 45. dakikaya kadar.

Muci46

80+ Bronze
Konuyla alakalı Hardware Plus'tan Ersin Akman'ın yorumlarını dinlemek isteyenler için videoyu bırakıyorum. Çok yerinde tespitleri var.

(Zaman ayarlı) 45. dakikaya kadar.
Hocam özet geçseniz :') az buz değilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom