Neler Yeni

Twitch Twicht kara para.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Lütfen daha bilinçli bir birey ol ve böle durumlarda birdahaki sefer report at bulundugun platforma.!!!
Abi ben anlamıyorum bu kadar mı vicdansız olunur yani birinin alnının teriyle kazandığını sen oturduğun yerden alıyorsun ve haberim yok diyorsun eğer böyle bir şey yapicaksan evet yaptım kara para akladım diyeceksin

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Burak Güngör gibi insanlarda çıktı başımıza. Çıkmış diyor ki "Twitch bu işlerin sadece gözüken , radara takılan ilk kısmı. Daha bilmediğiniz çok kişi var twitch dışında akşam yayında anlatacağım." Kardeşim madem biliyordun bu zamana kadar niye sesini çıkarmadın ? Herkes almış başını gidiyor valla oh. Bir yayıncı da çıkmış diyor ki tüm yayıncılar incelensin. Ne yani suçsuz suçlu herkes zan altında mı kalacak ? Saçma sapan konuşuyorlar. Hükümet bu olayın sonunda istedikleri sosyal medya kontrolünü ele geçirecek , belki de kapattıracaklar. Ayrıca Holmes'in açıklamalarını çok doğru buluyorum. Linki de şöyle bırakayım dinleyin : https://www.instagram.com/p/CVtKp31KnKM/

Sami Järvi

80+ Silver
Holmes severim
Burak Güngör gibi insanlarda çıktı başımıza. Çıkmış diyor ki "Twitch bu işlerin sadece gözüken , radara takılan ilk kısmı. Daha bilmediğiniz çok kişi var twitch dışında akşam yayında anlatacağım." Kardeşim madem biliyordun bu zamana kadar niye sesini çıkarmadın ? Herkes almış başını gidiyor valla oh. Bir yayıncı da çıkmış diyor ki tüm yayıncılar incelensin. Ne yani suçsuz suçlu herkes zan altında mı kalacak ? Saçma sapan konuşuyorlar. Hükümet bu olayın sonunda istedikleri sosyal medya kontrolünü ele geçirecek , belki de kapattıracaklar. Ayrıca Holmes'in açıklamalarını çok doğru buluyorum. Linki de şöyle bırakayım dinleyin : https://www.instagram.com/p/CVtKp31KnKM/

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dökülün bakalım itirafa yenir kardeşimiz katıldı.
1635777777102.png

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
soramazsın kredi kartı dolandırıcısı programında anlatılan twitch yayıncılarının dolandırıcılık yöntemi tarih
3 Temmuz 2020

BBL LEGO İtiraf Açıklaması.
Alıntıyı görüntüle

PANKYY İtiraf Açıklaması.​

TECONE İtiraf Açıklaması.​

LOGICMAN İtiraf Açıklaması.​

Kuzigang İtiraf Açıklaması.
Alıntıyı görüntüle

MELİSİA İtiraf Açıklaması.​

Alıntıyı görüntüle

MADAMCC İtiraf Açıklaması.​

Alıntıyı görüntüle
yayın başlığına bak sövmemek elde değil içimden çok fena sövdüm

Maeve Wiley

80+ Bronze
LEGOO paraları ev, araba alıp çatır çatır yerken iyiydi. Açıklamasını gülerek okudum. Bazıları da gerçekten üzülüyor ama yapacak bir şey yok. Yaptıklarının legal olduğunu düşünmeleri bile hataydı.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
LEGOO paraları ev, araba alıp çatır çatır yerken iyiydi. Açıklamasını gülerek okudum. Bazıları da gerçekten üzülüyor ama yapacak bir şey yok. Yaptıklarının legal olduğunu düşünmeleri bile hataydı.
Bu akşam boş musun ?

Top Bottom