oliveforge99
80+ Silver
Twinmos kötü marka değil alınabilir gibi duruyor
Kontrolcüyü bilemeden ürün almayın çakma 2TB usb flash disk gibi ürün elinizde patlar
NAND Flash bilgilerini de öğrenin
isterse 1000000000TBW olsun kontrolcü bakarım2000 TBW değer sunuyor. Hızı da fena değil. Ben acaba fiyatlar daha da uyguna gelir mi diye düşünüyorum. Örneğin iyi bir fırsatta 2 tb 3400 3500 lere iner mi ?
Bir Crucial olmasa da ona yakın kalitede bir marka Twinmosisterse 1000000000TBW olsun kontrolcü bakarım
Marka çok önemli değil kontrolcü önemliBir Crucial olmasa da ona yakın kalitede bir marka Twinmos
Bunu almayalım mıMarka çok önemli değil kontrolcü önemli
Sağlam Kontrolcü Marka Modelleri
- Phison E18,
- Phison E25
- Phison E26
- Samsung Pascal (S4LV008)
- MaxioTech MAP1602A
Sağlam NAND Flash Markalar : Micron, SK Hynix, Samsung & 176 - 232 Layer
Dram varsa
Markaya bakmadan hangisi ucuzsa onu al
Hiç bir bilgi yok uzak durmakta fayda var ne zaman kontrolcü ve nand flash bilgilerini verirse o zaman alınBunu almayalım mı
Kendi sitesinde maxiotek/SMİ yazmış kontrolcü olarakHiç bir bilgi yok uzak durmakta fayda var ne zaman kontrolcü ve nand flash bilgilerini verirse o zaman alın
modelKendi sitesinde maxiotek/SMİ yazmış kontrolcü olarak
Bilmiyorum hocam ben 1 TB garantisiz 1400 bandına alıyorum. 1 senedir problem yaşamadım. Tek sıkıntı yüksek ısıda hız düşürüyor. Saglik olarak 99 98 97 olarak düşüyor stabil bana gore Kioxia dan dayanıklı gibi geldi açıkçasımodel