hocam sizce gamepower vivid mi bu mu alınır mı buÇöp mu 2 adet bu marka aldım 2 Side taş gibiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen 2k bak knk 1080p alma o sisteme
2k lgnin 10 binliralık monitörünü alıcaktım sistem kurtarmayınca gerek yok dedim 24inç 144 hz 1ms ıps lgnin ekranı var bunu da ya ana ekran yada yan ekran olarak kullanırımhocam sizce gamepower vivid mi bu mu alınır mı bu
Ben va curved almamhocam sizce gamepower vivid mi bu mu alınır mı bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k lgnin 10 binliralık monitörünü alıcaktım sistem kurtarmayınca gerek yok dedim 24inç 144 hz 1ms ıps lgnin ekranı var bunu da ya ana ekran yada yan ekran olarak kullanırım
benim arkadaş almıştı o yüzden sordum 27 inç 1080p başka önerin var mı bu lg monitör baya küçük geliyor bana o yüzden 27 inç arıyorum sistem kurtarsaydı 2k direk çekicektimBen va curved almam
27 inç 1080p çamur gibi knk bence 24.5 falan albenim arkadaş almıştı o yüzden sordum 27 inç 1080p başka önerin var mı bu lg monitör baya küçük geliyor bana o yüzden 27 inç arıyorum sistem kurtarsaydı 2k direk çekicektim
reis gamepower vividin ekranı bile ehhh işte idare ederdi aoc 27g2spu aldım 1080pydi bence o da iyiydi ama ekranı patladı garantiye yolladık iade ettim27 inç 1080p çamur gibi knk bence 24.5 falan al
Yani vivid alma da ne aliosan al va almareis gamepower vividin ekranı bile ehhh işte idare ederdi aoc 27g2spu aldım 1080pydi bence o da iyiydi ama ekranı patladı garantiye yolladık iade ettim
İncele resimleri at burayaSiparişi verdim
Gelmedi mi dahaSiparişi verdim