- Konu Sahibi Konu Sahibi
hadi 1 2 anlarımda 60 75 neaz gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
Sadece fotoda 11 saydım cidden rezillik.az gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
Aydınlık ortamda belli olmaz kral gece atarsan net görürüzaz gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
EvetReis twisted zaten pekte iyi değil. Aoc, viewsonic, asus gibi markalardan şaşmayacan
az gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
gene oynanır gibi be ama sıfır ürün olunca tabi sıkıntı kullanmam aslaaz gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
Ölü piksel gelip gitmez benim bildiğim başka problem olabilir mi?az gibi görünüyor -değil ama- insan gözüyle 60 - 75 tane var teker teker saydığımda 65 buldum ama bazen yenileri geliyor gidiyor yıldızlar gibi.
viewsonicte pek guvenilir degilReis twisted zaten pekte iyi değil. Aoc, viewsonic, asus gibi markalardan şaşmayacan
Kargocu reis speedrun yapmış herhalde bunun üzerinde (kırma speedrun)Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada biraz daha belli
Hocam genel olarak çok kötü yorumunu duymadım ve sonuçta elektronik eşya yani sorunlar olabilir biraz şans işi belki sizin şansınıza öyle gelmiştir internette alan Çok kişi görmedim ama alanlar'da kötü yorum yapan Çok görmedim yani 60 tane ölü pixel falan çıktı diye ilk kez siz yazıyorsunuz muhtemelenDaha yeni aldığım Twisted monitörde ilk taktığım anda 60-75 arası ölü piksel çıktı. İade işlemlerini başlattım ama böyle bir rezillik olamaz olmamalı. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Yok kardeşim iyi bence ben hep viewsonic asus kullandım iş yapıyolarviewsonicte pek guvenilir degil