Neler Yeni

twitch başarılar kısmı ilerlemedi

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
dostlar 8 buçuk saat yayın yaptım yayın süresini saymamış ve 11 takipçim var 3 takipçi olarak görünüyor başarımlarda neden ilerleme olmuyor yayını kapatalı 2 saat falan oldu (yayın sırasında telifli müzikler dinlemişim bundan dolayı saymamış olabilir mi)

Ekler

• 1111.png
    1111.png
    34.9 KB · Hit: 60

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
dostlar 8 buçuk saat yayın yaptım yayın süresini saymamış ve 11 takipçim var 3 takipçi olarak görünüyor başarımlarda neden ilerleme olmuyor yayını kapatalı 2 saat falan oldu (yayın sırasında telifli müzikler dinlemişim bundan dolayı saymamış olabilir mi)
Hemen işlemiyor orası hocam sakin olun :D Yarın tekrar bakın muhtemelen ilerlemiş olacaktır. Yayından birkaç saat sonra işlemiş oluyor.
Telif yersen ihtarı gelir merak etme telif yememişsindir.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen işlemiyor orası hocam sakin olun :D Yarın tekrar bakın muhtemelen ilerlemiş olacaktır. Yayından birkaç saat sonra işlemiş oluyor.
telif ihtarı bildirim olarak geldi yayın geçmişimde videoyu izliyorum telifli yerleri zaten otomatik olarak sesi kapatıp kırmızıyla işaretlemişler(youtubedaki gibi telif muhabbetleri çok sıkıntı oluyor mu yoksa yayın geçmişinde otomatik ses kapatması yeterli oluyormu kanalım için)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
telif ihtarı bildirim olarak geldi yayın geçmişimde videoyu izliyorum telifli yerleri zaten otomatik olarak sesi kapatıp kırmızıyla işaretlemişler(youtubedaki gibi telif muhabbetleri çok sıkıntı oluyor mu yoksa yayın geçmişinde otomatik ses kapatması yeterli oluyormu kanalım için)
Hocam o şarkıların geçtiği kısımlar yayın tekrarlarında sessiz bir şekilde oluyor şöyle de bir bildirim geliyor yayın geçmişinde izlerken. Daha 11'de yaptığım bir yayında başlangıç müziğim telif nedeniyle kısılmış
1678228995550.png

Ancak panelde herhangi bir telif ihlalim yok.

1678229070205.png
1678229161973.png

DMCA Tam olarak nasıl çalışıyor hala anlamış değilim ancak şarkı açtığımda Telif ihlali gelmiyor sadece geçmişte o kısımların sesi kısılıyor.
Ben bu güne kadar geçmişte ses kısılması dışında hiçbir sorun yaşamadım şahsen.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam o şarkıların geçtiği kısımlar yayın tekrarlarında sessiz bir şekilde oluyor şöyle de bir bildirim geliyor yayın geçmişinde izlerken. Daha 11'de yaptığım bir yayında başlangıç müziğim telif nedeniyle kısılmış
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

DMCA Tam olarak nasıl çalışıyor hala anlamış değilim ancak şarkı açtığımda Telif ihlali gelmiyor sadece geçmişte o kısımların sesi kısılıyor.
telifli içerikte ses kısıyor ama dmca da kısmıyor. Yani gidip dmca lı bir içeriği izlersen kanal kapatmaya kadar gidiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
telifli içerikte ses kısıyor ama dmca da kısmıyor. Yani gidip dmca lı bir içeriği izlersen kanal kapatmaya kadar gidiyor
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

dmca nedir ve dmca lı telifli şeyleri izlerken ne olduğunu yayın esnasında nasıl anlayabiliyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hocam DMCA'e hangisi giriyor hangisi girmiyor nereden bileceğiz :D Playlistten açıyorum bişeyler dönüyor arkada yayın başlarında

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
Hocam DMCA'e hangisi giriyor hangisi girmiyor nereden bileceğiz :D Playlistten açıyorum bişeyler dönüyor arkada yayın başlarında
aynen normal teliflileride nasıl bileceğiz
twitch yayıncılıkla alakalı taktiklerin varmı kral :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
twitch yayıncılıkla alakalı taktiklerin varmı kral
Var bro var
Sadece Valo CS oynayarak yükselmen mümkün değil. Sıralamalarda çok çok aşşağıda kalıyorsun sıralamada yukarıda gözükeceğin aynı zamanda da TR de ufakta olsa izleyici kitlesi olan oyunları oynaman gerek

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
Var bro var
Sadece Valo CS oynayarak yükselmen mümkün değil. Sıralamalarda çok çok aşşağıda kalıyorsun sıralamada yukarıda gözükeceğin aynı zamanda da TR de ufakta olsa izleyici kitlesi olan oyunları oynaman gerek
valla kral valo cs yi bıraktım lol desen sadece aram oynuyorum ama asıl hedefim hikayeli oyunlar olacak örnek ilk oyunum assasin creed 1 i seri şeklinde oynamak hem yayın esnasında oynayıp başarı görevlerini ve kanalı ufak ufak büyütürken hemde oynadığım oyunları yayın geçmişinden indirip bölüm bölüm youtube yüklemeyi düşünüyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
valla kral valo cs yi bıraktım lol desen sadece aram oynuyorum ama asıl hedefim hikayeli oyunlar olacak örnek ilk oyunum assasin creed 1 i seri şeklinde oynamak hem yayın esnasında oynayıp başarı görevlerini ve kanalı ufak ufak büyütürken hemde oynadığım oyunları yayın geçmişinden indirip bölüm bölüm youtube yüklemeyi düşünüyorum
Eğer edit yapmayacaksan indirmene gerek yok. Download yapmadan direkt olarak Yotutube'a koyabiliyorsun yayınları istersen kesip kesip istersen de tek part halinde.
AC1'i Türkiyede şuan izleyen veya izleyecek adam sayısı yoktur diye düşünüyeorum ancak Youtube'dan belki biraz izleyici gelir.
Yayında olan olayları komik anları falan ufak editleyip Tiktok ve Shortslara atabilirsin veya Tiktok ve Shortslara içerik üretebilirsin etkilleşim kasmak için.

Youtube serileri için revaçta olan oyunları oynayıp atarsan izlenme ihtimalin daha fazla var. AC1 videosu mu daha çok izlenir Atomic heart mı dersen A.H daha çok izlenir muhtemelen.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
Eğer edit yapmayacaksan indirmene gerek yok. Download yapmadan direkt olarak Yotutube'a koyabiliyorsun yayınları istersen kesip kesip istersen de tek part halinde.
AC1'i Türkiyede şuan izleyen veya izleyecek adam sayısı yoktur diye düşünüyeorum ancak Youtube'dan belki biraz izleyici gelir.
Yayında olan olayları komik anları falan ufak editleyip Tiktok ve Shortslara atabilirsin veya Tiktok ve Shortslara içerik üretebilirsin etkilleşim kasmak için.

Youtube serileri için revaçta olan oyunları oynayıp atarsan izlenme ihtimalin daha fazla var. AC1 videosu mu daha çok izlenir Atomic heart mı dersen A.H daha çok izlenir muhtemelen.
internetim iyi indirip edit yapmayı isterim fakat şöyle bişi sorucam bu edit yapılırken arayı koyacağımız kısa komik şeylerin hali hazırda birikmiş bir dosya içeriği vs oluyor mu yoksa kendimizmi bulup kullanıyoruz

doğru söylüyorsun fakat ben ilk başta youtube düşündüm sonradan aklıma böyle fikir geldi ac 1 yayın esnasında izlenceğimi düşünmüyorum evet ama dediğim gibi youtube da etkileşim için biraz iyi olabilir.oynayacak oyun var hogwarts atomicheart vs ama bir oyuna 600 700 tl verecek durumda değilim en azından küçük kitle oluşana kadar deneyeceğim umarım başarılı oluruz.
birde bu kanal ayarları hakkında şunu şunu kesinlikle yap dediğin ayarlar varmı

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
kral bu başarılar kısmı hala işlememiş benim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom