hocam telifin çalışma mantığı senin olmayan bir şeyi kullanamandır özünde. DMCA ise çok sert bu konuda. Kısaca bir şirketin telif hakları DMCA ile ilişkiliyse direkt çakıyorlar acımıyorlar. Bunu her ürün için anlayamazsın oyundaki siren sesinden dmca yiyen var .d Gidip telifsiz müzik açacaksın, her müziği kullanmayacaksın. Büyük şarkıları hele hele hiç açma bile. he en temizi budurHocam DMCA'e hangisi giriyor hangisi girmiyor nereden bileceğiz Playlistten açıyorum bişeyler dönüyor arkada yayın başlarında
hocam bu partner olma yolundaki başarı görevlerinde ortalama 75 izleyiciye nasıl ulaşılabilir nasıl başaracağım bunuhocam telifin çalışma mantığı senin olmayan bir şeyi kullanamandır özünde. DMCA ise çok sert bu konuda. Kısaca bir şirketin telif hakları DMCA ile ilişkiliyse direkt çakıyorlar acımıyorlar. Bunu her ürün için anlayamazsın oyundaki siren sesinden dmca yiyen var .d Gidip telifsiz müzik açacaksın, her müziği kullanmayacaksın. Büyük şarkıları hele hele hiç açma bile. he en temizi budur
Twitch.tv - DMCA Guidelines
www.twitch.tvMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dmca nın sıkıntısı bu yasanın google çıkmadan önce çıkmış olması ve hala duruyor ve düzenlenmemiş olması. Kısaca çok eski bir yasa o ve ilkel kalmış bir yasa.
Popüler (yüksek izleyicisi olan) içerikleri yaparak/oyunları oynayarakhocam bu partner olma yolundaki başarı görevlerinde ortalama 75 izleyiciye nasıl ulaşılabilir nasıl başaracağım bunu
hocam o başarılar belli bir sürenin ortalamasını aldığı için hemen işlemeyebilirkral bu başarılar kısmı hala işlememiş benim
dostum birtane ücretsiz geçiş efekti indirdim görüntü ayrı ses ayrı sesi nasıl ekleyeceğim görüntüyle beraber biliyor musun?Popüler (yüksek izleyicisi olan) içerikleri yaparak/oyunları oynayarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
en kolayı yt de kitle edinip yayın açmak. Özetle hiçbir yol kolay değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o başarılar belli bir sürenin ortalamasını aldığı için hemen işlemeyebilir
Obs karışık bir program bolca tutorial izleyin. aşağıda + simgelerinden birisine amacınıza uygun bulursunuz. (streamlabs programı öneririm daha kullanışlı)dostum birtane ücretsiz geçiş efekti indirdim görüntü ayrı ses ayrı sesi nasıl ekleyeceğim görüntüyle beraber biliyor musun?
dostum yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum 30 günde ortalama 75 izleyiciye ulaşabileceğimi sanmıyorum googleden baktım twitch izleyici botu kullananlar varmış 280 tl ye 1 aylık ortalama 50 izleyici vs yazıyordu onlardan alsam başarımlara fayda eder mi? ve twitch bunu anlayıp kanalımı kapatır mı sence?Obs karışık bir program bolca tutorial izleyin. aşağıda + simgelerinden birisine amacınıza uygun bulursunuz. (streamlabs programı öneririm daha kullanışlı)
illegaldostum yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum 30 günde ortalama 75 izleyiciye ulaşabileceğimi sanmıyorum googleden baktım twitch izleyici botu kullananlar varmış 280 TL ye 1 aylık ortalama 50 izleyici vs yazıyordu onlardan alsam başarımlara fayda eder mi? ve twitch bunu anlayıp kanalımı kapatır mı sence?
araştırdım zaten hesap takibe alınıyormuş yapmıyacağım yapma isteğim abonelik ve bağışların açılıyo olmasıydı ama onlar öteki ortalama 3 izleyici görevindede etkin oluyormuş bunu kendi arkadaşlarım arasındada halledebilirim şimdilikinstagramdaki takipçi botu da illegal yani böyle şeyler suçtur
hayir beklemen lazım geç geliyor sen devam et eklenir o arada bakmayı unutmadostlar 8 buçuk saat yayın yaptım yayın süresini saymamış ve 11 takipçim var 3 takipçi olarak görünüyor başarımlarda neden ilerleme olmuyor yayını kapatalı 2 saat falan oldu (yayın sırasında telifli müzikler dinlemişim bundan dolayı saymamış olabilir mi)