Neler Yeni

Twitch Twitch Bit Olayı Özeti

Dostlar kendi şahsi yorumum katılırsınız katılmazsınız size kalmış

Diyorkine 3 ay yaptım bir diğeri 5 ay vs vs bunlar tek tek açıklamasında bunu dile getiriyor ama günlük 2500$ demek aylık TL bazında deli para demek her neyse bu 3 veya 5 ay yapanlar zaten amaçları %90 lux araba en gicirindan bir PC + telefon almak

Peki bunu yapan ey xxx insan birtek senin hayalinmi o düşündüklerin?

2825 TL Özel güvenliğim ne yemek ne yol ücreti veriyorlar bana kuru bir asgari ücret 😕
Bu olay bence diğer yayın platformu olan (YouTube, NimoTv, NonoLive, Dlive, vs daha birçok böyle yayın platformlarindada vardır bu olay derinlemesine inceleme yapılması lazım şayet yapılırsa diğer platformlardiklerinde vay haline diyelim para cukkalamak neymiş birde devlete hesap versinler yerken iyi paraları bide sorguya alınınca görelim yüzlerini

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Diyorkine 3 ay yaptım bir diğeri 5 ay vs vs bunlar tek tek açıklamasında bunu dile getiriyor ama günlük 2500$ demek aylık TL bazında deli para demek her neyse bu 3 veya 5 ay yapanlar zaten amaçları %90 lux araba en gicirindan bir PC + telefon almak

2825 TL Özel güvenliğim ne yemek ne yol ücreti veriyorlar bana kuru bir asgari ücret çalıştığım yer bir site ve ev kiraları 2500 TL'den başlıyor içinde oturan kesim polis öğretmen vs vs bizim gibiler nasıl bu sitede otursun nasıl evlesin? Ben 25 yaşındayım evlenmek istiyorum nasıl evleneyim?

Şuan cebimde 6500 TL PC için biriktirdiğim para var 2 el bakıyorum fiyatlar uçmuş saçma sapan PC ler saçma fiyatta bazı YouTube kanallarındaki PC lere bakıyorum hep kasa olarak sistem çıkıyor anlıyorum onları ama bu PC sadece kasa ile oynamıyor

Komple set PC neden çıkmıyor hep kasa hep kasa kasayi 6500 TL alsam buna monitör lazım mouse lazım klavye kulaklık vs bunu nasıl alcam? YouTubedeki test videolarındaki maşallah monitörler klavye mouse vs en luxunden Hz leri yüksek monitörler vs

yani keşke komple set PC çıkarsalar en azından 75 Hz monitör bile olur kimsenin bence komple sette uygun fiyatlı ise PC bu niye 75 Hz demez aksine sevinir benim gibi çıksa keşkede zor sanırım bu
Kimse kimseye bedava 5 kuruş para vermez bunu yapan insanlar bu paranın nasıl geldiğini düşünmeleri gerekiyordu temiz para olsa kendileri twitch kanalı açar kendilerine atarlardı sana atıyorlarsa bunda bir bit yeniği olduğunu düşünmeliler. Kimseye iftira atmaya gerek yok lakin birçok yayıncının bu işin içinde olduğu anlaşılıyor. Twitch Türkiye ofisi olmasına rağmen neden bir açıklama yapmıyor anlamıyorum ve bunu şimdiye kadar nasıl göremezler trajikomik bir olay.

2825 TL Özel güvenliğim ne yemek ne yol ücreti veriyorlar bana kuru bir asgari ücret çalıştığım yer bir site ve ev kiraları 2500 TL'den başlıyor içinde oturan kesim polis öğretmen vs vs bizim gibiler nasıl bu sitede otursun nasıl evlesin? Ben 25 yaşındayım evlenmek istiyorum nasıl evleneyim?

Şuan cebimde 6500 TL PC için biriktirdiğim para var 2 el bakıyorum fiyatlar uçmuş saçma sapan PC ler saçma fiyatta bazı YouTube kanallarındaki PC lere bakıyorum hep kasa olarak sistem çıkıyor anlıyorum onları ama bu PC sadece kasa ile oynamıyor

Komple set PC neden çıkmıyor hep kasa hep kasa kasayi 6500 TL alsam buna monitör lazım mouse lazım klavye kulaklık vs bunu nasıl alcam? YouTubedeki test videolarındaki maşallah monitörler klavye mouse vs en luxunden Hz leri yüksek monitörler vs

yani keşke komple set PC çıkarsalar en azından 75 Hz monitör bile olur kimsenin bence komple sette uygun fiyatlı ise PC bu niye 75 Hz demez aksine sevinir benim gibi çıksa keşkede zor sanırım bu
Her türlü cezayi hak ediyorlar cidden üzülüyorum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
İnsanlar kıskanıyor yayıncıların o halini görünce ve özeniyor, helal haram artık doğruyu konuşmak gerekirse kimsenin umrunda değil o yüzden bu insanları bu durumdan caydırmak ve bir daha asla yapmamaları için ağır bir ceza getirilmeli 3 hafta önce 11.000 ₺ biriktirdim bilgisayar alıcaktım bi baktım 13.199 ₺ olmuş yani bi düşünüyorum bunu yapan insanların böyle derdi olmuyor onlara karşı içimdeki sinir dahada çok artıyor

Kadir_1987

80+ Silver
Bu 128 GB'lık dosyayı nereden bulabiliriz ?
Varmı bilgisi olan ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kimse kimseye bedava 5 kuruş para vermez bunu yapan insanlar bu paranın nasıl geldiğini düşünmeleri gerekiyordu temiz para olsa kendileri twitch kanalı açar kendilerine atarlardı sana atıyorlarsa bunda bir bit yeniği olduğunu düşünmeliler. Kimseye iftira atmaya gerek yok lakin birçok yayıncının bu işin içinde olduğu anlaşılıyor. Twitch Türkiye ofisi olmasına rağmen neden bir açıklama yapmıyor anlamıyorum ve bunu şimdiye kadar nasıl göremezler trajikomik bir olay.
Twitch'in de işine geldiği için.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çalınan kredi kartlarının çoğu yurt dışı menşeili deniyor, olay uluslararası boyutta, aklanan para onları da ilgilendiriyor. Peşini bırakmayacaklarını düşünüyorum. Tahminime göre ilk etapta Twitch, Türkiye’de erişime kapatılacaktır, maalesef bu tür durumlarda alınan ilk önlem bu oluyor (yasaklama). Daha sonra adı karışan herkes ifadeye çağrılır, MASAK da olaya el atmış peşlerini bırakmazlar sonuna kadar süründürürler umarım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ufak bir bilgilendirme bazı arkadaşlar bizim yargı işe yaramaz bizde sonuç alınmaz demiş evet doğru bizde yargı mekanizması olmadığı için sonuç alınmayacak.
Ama bu iş uluslararası niteliğinde olduğu için bizim ülkemiz hariç bir yer adım attığında sonuna kadar gidilecek ve denilecekki bu ülkede de var buraylada bilgi paylaşımı yapın işte ozaman bizimkiler devreye girecek istemsizce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,705
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom