Wilgax 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 79 Reaksiyon skoru 44 4 Mayıs 2020 #1 ARKADAŞLA ARADA BÖYLE BİR BOŞLUK VAR VE BOŞLUK YÜZÜNDEN VİDEOYU DURAKLATAMIYORUM SESİNİ KISAMIYORUM NASIL DÜZELTİCEM
ARKADAŞLA ARADA BÖYLE BİR BOŞLUK VAR VE BOŞLUK YÜZÜNDEN VİDEOYU DURAKLATAMIYORUM SESİNİ KISAMIYORUM NASIL DÜZELTİCEM
E echO 80+ Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 337 Reaksiyon skoru 182 4 Mayıs 2020 #2 Wilgax yazmış: Alıntıyı görüntüle ARKADAŞLA ARADA BÖYLE BİR BOŞLUK VAR VE BOŞLUK YÜZÜNDEN VİDEOYU DURAKLATAMIYORUM SESİNİ KISAMIYORUM NASIL DÜZELTİCEM Devamı için tıklayın... başka bir tarayıcıdan denedin mi
Wilgax yazmış: Alıntıyı görüntüle ARKADAŞLA ARADA BÖYLE BİR BOŞLUK VAR VE BOŞLUK YÜZÜNDEN VİDEOYU DURAKLATAMIYORUM SESİNİ KISAMIYORUM NASIL DÜZELTİCEM Devamı için tıklayın... başka bir tarayıcıdan denedin mi
Wilgax 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 79 Reaksiyon skoru 44 5 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 echO yazmış: başka bir tarayıcıdan denedin mi Devamı için tıklayın... ***** gibi yazı boyutunu değiştimişim opera gx girdiğimde farkettim
echO yazmış: başka bir tarayıcıdan denedin mi Devamı için tıklayın... ***** gibi yazı boyutunu değiştimişim opera gx girdiğimde farkettim