- Konu Sahibi Konu Sahibi
Caner ismi olmasın. Yani kendi adımı kullanmak istemiyorum. "Depresif"in yanına ne getirebilirsiniz?Okuyana kadar canım çıktı bence hiç o kadar aksiyona gerek yok Daha basit olabilir depresifcaner gayet güzel bence
Caner ismi olmasın. Yani kendi adımı kullanmak istemiyorum. "Depresif"in yanına ne getirebilirsiniz?Okuyana kadar canım çıktı bence hiç o kadar aksiyona gerek yok Daha basit olabilir depresifcaner gayet güzel bence
Hocam her insana kendi bulduğu nick daha güzel gelir bence o yüzden kendi nickinizi kendiniz bulmanız gerekir kendi ilgi alanlarınıza göre mesela koala seversiniz koalanın latince adı Phascolarctos falan koyarsınız aklıma bu geldiCaner ismi olmasın. Yani kendi adımı kullanmak istemiyorum. "Depresif"in yanına ne getirebilirsiniz?
Depresif Avcı nasıl?Hocam her insana kendi bulduğu nick daha güzel gelir bence o yüzden kendi nickinizi kendiniz bulmanız gerekir kendi ilgi alanlarınıza göre mesela koala seversiniz koalanın latince adı Phascolarctos falan koyarsınız aklıma bu geldi
Hocam Avcı, Hunter, Killer, Slayer böyle nickler bana çok çocukça geliyor tabii benim görüşüm herkesin görüşünü belirtmez ama başka bir şeyler olabilir gibi.Depresif Avcı nasıl?
Depresifcaner en iyisi ama bana kalırsa şu depresif kelimesini çıkart.Depresif Avcı nasıl?
Hunter, Avcı isimlerinde ısrar etmemin sebebi Hunt: Showdown isimli oyunu çok sevmem. O yüzden. Tabi farklı bir öneriniz varsa duymak isterim.Hocam Avcı, Hunter, Killer, Slayer böyle nickler bana çok çocukça geliyor tabii benim görüşüm herkesin görüşünü belirtmez ama başka bir şeyler olabilir gibi.
Onu sormuştum. Depresifi psikolojiyi çıkarırsak ne koyabiliiriz diye?Depresifcaner en iyisi ama bana kalırsa şu depresif kelimesini çıkart.
Caner i koyOnu sormuştum. Depresifi psikolojiyi çıkarırsak ne koyabiliiriz diye?
müsait değilCaner i koy
Neden ağlakejajbeahqvamüsait değil
Başkası almış.Neden ağlakejajbeahqva
Canerli bişeler yapBaşkası almış.