Neler Yeni

Twitch için isim önerisi rica edebilir miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Okuyana kadar canım çıktı bence hiç o kadar aksiyona gerek yok :D Daha basit olabilir depresifcaner gayet güzel bence
Caner ismi olmasın. Yani kendi adımı kullanmak istemiyorum. "Depresif"in yanına ne getirebilirsiniz?

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Caner ismi olmasın. Yani kendi adımı kullanmak istemiyorum. "Depresif"in yanına ne getirebilirsiniz?
Hocam her insana kendi bulduğu nick daha güzel gelir bence o yüzden kendi nickinizi kendiniz bulmanız gerekir kendi ilgi alanlarınıza göre mesela koala seversiniz koalanın latince adı Phascolarctos falan koyarsınız aklıma bu geldi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam her insana kendi bulduğu nick daha güzel gelir bence o yüzden kendi nickinizi kendiniz bulmanız gerekir kendi ilgi alanlarınıza göre mesela koala seversiniz koalanın latince adı Phascolarctos falan koyarsınız aklıma bu geldi
Depresif Avcı nasıl?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam Avcı, Hunter, Killer, Slayer böyle nickler bana çok çocukça geliyor tabii benim görüşüm herkesin görüşünü belirtmez ama başka bir şeyler olabilir gibi.
Hunter, Avcı isimlerinde ısrar etmemin sebebi Hunt: Showdown isimli oyunu çok sevmem. O yüzden. Tabi farklı bir öneriniz varsa duymak isterim.

SadeceSeyf

80+ Gold
CanerHunt

Top Bottom