- Konu Sahibi Konu Sahibi
gay caner
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında benim aklım hala ilkinde kaldı. Peki sadece PsychiatristCK adıyla kaydetsem nasıl olur?DepresifCaner hepsinden daha güzel bu arada.
gay caner
Aslında benim aklım hala ilkinde kaldı. Peki sadece PsychiatristCK adıyla kaydetsem nasıl olur?DepresifCaner hepsinden daha güzel bu arada.
Neden neden gay caner ğqfpwjdhqısbsbçok çocukça bence, şahsen gri caner daha güzel ama ben ilk gördüğümde gay caner diye okuyodum onun dışında güzel bence
inan bilmiyorumNeden neden gay caner ğqfpwjdhqısbsb
Neden neden gay caner ğqfpwjdhqısbsb
Belki de ben de gözü vardır.inan bilmiyorum
benim anime kızım var o bana yetiyorBelki de ben de gözü vardır.
@7283627256 @olcayaakAslında benim aklım hala ilkinde kaldı. Peki sadece PsychiatristCK adıyla kaydetsem nasıl olur?
Çok uzun ve kötü.
+1Çok uzun ve kötü.
İki isim söylemeni istiyorum. Biri psikoloji ile ilgili bir terim barındırmalı diğeri psikoloji ile ilgili olmamalı.Çok uzun ve kötü.
Random ve kısa bir isim kullan yaİki isim söylemeni istiyorum. Biri psikoloji ile ilgili bir terim barındırmalı diğeri psikoloji ile ilgili olmamalı.
Aklıma bir şey gelmiyor öyle o yüzden bu konuyu açtım yaRandom ve kısa bir isim kullan ya
Random yaz işte rastgele denemeler yap.Aklıma bir şey gelmiyor öyle o yüzden bu konuyu açtım ya
Okuyana kadar canım çıktı bence hiç o kadar aksiyona gerek yok Daha basit olabilir depresifcaner gayet güzel bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında benim aklım hala ilkinde kaldı. Peki sadece PsychiatristCK adıyla kaydetsem nasıl olur?