r5 3600 b450 16 ram 1050 ekran kartım varsistemin düşükse streamlabs ı önermem düz obs daha performanslı diyolar ama ayar yapması kanser
ekran kartın düşük kalmış ama obs işlemciye yük bindirir çoğunlukla o işlemcide 720 p yi kaldırır streamlabs tan yap uğraştığına değmez istersen uğraş sen bilirsinr5 3600 b450 16 ram 1050 ekran kartım var
OBS DAHA MI KAliteli mi oluyor anlamadımekran kartın düşük kalmış ama obs işlemciye yük bindirir çoğunlukla o işlemcide 720 p yi kaldırır streamlabs tan yap uğraştığına değmez istersen uğraş sen bilirsin
obs daha az işlemciye yükleniyor diyolardıda streamlabs obs de kullanabilirsin zaten 720p vericen hayli hayli götürür bi fark olmaz düz obs nin ayarları zorOBS DAHA MI KAliteli mi oluyor anlamadım
o işlemci hayli hayli kaldırırobs daha az işlemciye yükleniyor diyolardıda streamlabs obs de kullanabilirsin zaten 720p vericen hayli hayli götürür bi fark olmaz düz obs nin ayarları zor
streamlabs de ekledğiğm şeyleri ekleyemiyorum hesap bağlamamı söylüuor nasıl yapıcamobs daha az işlemciye yükleniyor diyolardıda streamlabs obs de kullanabilirsin zaten 720p vericen hayli hayli götürür bi fark olmaz düz obs nin ayarları zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o işlemci hayli hayli kaldırır
o ayarlar baya zor ben çok anlamıyorumstreamlabs de ekledğiğm şeyleri ekleyemiyorum hesap bağlamamı söylüuor nasıl yapıcam