Neler Yeni

Twitch Kanalımı Yorumlayıp Önerilerde Bulunabilir Misiniz?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba,
6 Aralık tarihinden beri Twitch platformunda yayın yapıyorum.
Yeri geldi Abdullah Abi için Twerk yaptım yeri geldi sırf laf yemek için oyunu çok kötü oynadım.

Kanalda öncelikli olarak kişisel yayınlarımı yapıyorum, kimi zaman tek başıma kimi zaman arkadaşlarımla oyun oynuyor, sohbet ediyorum.
İkincil olarak forumdaki İnternet Teknik Destek Kulübü üyelerini yayına davet edip forumdan yayına gelenlerin sorularını yanıtlıyoruz, oyun oynuyoruz.
En son konuğumuz @Rennes idi.

Kanalın tasarımına pek uğraşmadım.
Yayın içeriğine, görüntü kalitesine ve yayının iyi, moral verici geçip geçmediğini yanıtlamanızı istiyorum.

Yayınları 1080p60fps yapıyorum. Drop olmuyor.
Kameram var ancak bataryası olmadığı için kullanamıyorum, yakın zamanda batarya alacağım. Patladı.
BOYA BY-M1 Yaka mikrofonum vardı ancak onun da kabloları içten söküldüğü için mikrofon çalışmaz hale geldi.
Şimdilik kulaklık mikrofonuyla yayın yapıyorum. Ses kalitesini görmezden gelirseniz sevinirim. En kısa zamanda mikrofon alacağım.

Yayın içeriği, sohbeti/muhabbeti, kalitesi, izleme isteğini getirip getirmemesi gibi etkenleri değerlendirirseniz sevinirim.

Ayrıca eklenmesi/kaldırılmasını istediğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin.
Ve benden daha uzun süredir yayın yapan, daha tecrübeli olan varsa izleyicileri nasıl yayın başında tutacağımı söylerse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Not: reklam amaçlı değildir, şimdiye kadar birçok yayıncıdan öneri aldım. Forumun düşüncelerini de bilmek istiyorum.

Link: YÖNETİM TARAFINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Not2: son yayınları izlerseniz sevinirim, özellikle son yayınlarda kaliteye daha fazla önem verir oldum.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

¥usuff

80+ Silver
en son yayını sevmdeim dieğr yayınlarda corton etwork teki gibi a ve m yok.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Merhaba,
6 Aralık tarihinden beri Twitch platformunda yayın yapıyorum.
Yeri geldi Abdullah Abi için Twerk yaptım yeri geldi sırf laf yemek için oyunu çok kötü oynadım.

Kanalda öncelikli olarak kişisel yayınlarımı yapıyorum, kimi zaman tek başıma kimi zaman arkadaşlarımla oyun oynuyor, sohbet ediyorum.
İkincil olarak forumdaki İnternet Teknik Destek Kulübü üyelerini yayına davet edip forumdan yayına gelenlerin sorularını yanıtlıyoruz, oyun oynuyoruz.
En son konuğumuz @Rennes idi.

Kanalın tasarımına pek uğraşmadım.
Yayın içeriğine, görüntü kalitesine ve yayının iyi, moral verici geçip geçmediğini yanıtlamanızı istiyorum.

Yayınları 1080p60fps yapıyorum. Drop olmuyor.
Kameram var ancak bataryası olmadığı için kullanamıyorum, yakın zamanda batarya alacağım. Patladı.
BOYA BY-M1 Yaka mikrofonum vardı ancak onun da kabloları içten söküldüğü için mikrofon çalışmaz hale geldi.
Şimdilik kulaklık mikrofonuyla yayın yapıyorum. Ses kalitesini görmezden gelirseniz sevinirim. En kısa zamanda mikrofon alacağım.

Yayın içeriği, sohbeti/muhabbeti, kalitesi, izleme isteğini getirip getirmemesi gibi etkenleri değerlendirirseniz sevinirim.

Ayrıca eklenmesi/kaldırılmasını istediğiniz şeyler varsa lütfen söyleyin.
Ve benden daha uzun süredir yayın yapan, daha tecrübeli olan varsa izleyicileri nasıl yayın başında tutacağımı söylerse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Not: reklam amaçlı değildir, şimdiye kadar birçok yayıncıdan öneri aldım. Forumun düşüncelerini de bilmek istiyorum.

Link: https://twitch.tv/alpolojix

Not2: son yayınları izlerseniz sevinirim, özellikle son yayınlarda kaliteye daha fazla önem verir oldum.
Reklam amaçlı böyle paylaşım yapmadığına inandığım nadir kişilerdensin :D
kulaklık markan ne? Mikrofonu iyi ise onla devam edebilirsin ben yayınlarımda onla yapıyorum ve gerçekten yeterli oluyor ses kalitesi olarak. Kamera insanları daha fazla bağlar izlemeye uzun süredir bunu görüyorum. Kameran yoksa çok eğlenceli ve oyunlarda profesyonel olmalısın(mithrain gibi).
İnsanlar eğlenmeyi istiyor buna öncelik tanımalısın. Bu konuşmanla oyun içi hareketlerinle veya oyun arkadaşların ile sağlanabilir. İnsanları yayında tutmanın bir diğer yolu ise onlarla oyun oynaman.
Ben normal yayınlarda 3 4 ortalama ile izlenirken brawlhalla da çok kötü oynamama rağmen insanlar geldiği için ortalama 10 izleniyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berk Güder
gayet iyi bir kanal. Hakkında kısmı sade ve anlaşılır. Yayınlarına bakamadım fakat ilerledikçe gelişeceğinden eminim.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
aga reklama giriyor diyodunuz ne oldu? bende tekrar yayın açmaya başlicam yakında bende böyle konu açarım o zaman :D

bu arada kanalın güzel :)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
La son yayınları izlemeyin ifşa olcam

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Bir gözden geçirelim ozaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun seçeneğini artırırsan fena olmaz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en son yayını sevmdeim dieğr yayınlarda corton etwork teki gibi a ve m yok.
yoo var. Hepsinde var. Bazılarında yayını aç/kapa yaptığımız için giriş ekranını koymayabiliyorum.
Reklam amaçlı böyle paylaşım yapmadığına inandığım nadir kişilerdensin :D
Zaten Mehmet Abiden çok uyarı yedim :D
kulaklık markan ne? Mikrofonu iyi ise onla devam edebilirsin ben yayınlarımda onla yapıyorum ve gerçekten yeterli oluyor ses kalitesi olarak.
James Donkey 711. Kafama uygun olmadığı için mikrofon ağzıma kadar gelmiyor yanaktan konuşmam gerekiyor. O zaman da ses az çıkıyor.
Kamera insanları daha fazla bağlar izlemeye uzun süredir bunu görüyorum. Kameran yoksa çok eğlenceli ve oyunlarda profesyonel olmalısın(mithrain gibi).
Eskiden kamera açıyordum ancak kamera olarak kullandığım telefon bozuldu. Şimdiki telefonumu bağlasam stream deck olayını kullanamam.
İnsanlar eğlenmeyi istiyor buna öncelik tanımalısın. Bu konuşmanla oyun içi hareketlerinle veya oyun arkadaşların ile sağlanabilir. İnsanları yayında tutmanın bir diğer yolu ise onlarla oyun oynaman.
Olabildiğince eğlendirmeye çalışıyorum. Ama bazen selam verip gidiyorlar...
Ben normal yayınlarda 3 4 ortalama ile izlenirken brawlhalla da çok kötü oynamama rağmen insanlar geldiği için ortalama 10 izleniyordum.
Benim takipçilerim var ama az izleniyorum. Yani ortak bir yayın olmadığı sürece kişisel yayınlarım 2-3 izleniyor.

aga reklama giriyor diyodunuz ne oldu? bende tekrar yayın açmaya başlicam yakında bende böyle konu açarım o zaman :D
Forumdan öneri istemek serbest. Eğer "şurada yayındayım gelebilirsiniz" tarzı bir şey olursa sıkıntı.
Kaynak: Mehmet Yılmaz
Oyun seçeneğini artırırsan fena olmaz.
Mesela hangi oyunlar?
Yakın zamanda ETS2 başlamayı düşünüyorum.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
Discord
DΞNI2 ム#9844
yoo var. Hepsinde var. Bazılarında yayını aç/kapa yaptığımız için giriş ekranını koymayabiliyorum.

Zaten Mehmet Abiden çok uyarı yedim :D

James Donkey 711. Kafama uygun olmadığı için mikrofon ağzıma kadar gelmiyor yanaktan konuşmam gerekiyor. O zaman da ses az çıkıyor.

Eskiden kamera açıyordum ancak kamera olarak kullandığım telefon bozuldu. Şimdiki telefonumu bağlasam stream deck olayını kullanamam.

Olabildiğince eğlendirmeye çalışıyorum. Ama bazen selam verip gidiyorlar...

Benim takipçilerim var ama az izleniyorum. Yani ortak bir yayın olmadığı sürece kişisel yayınlarım 2-3 izleniyor.

Forumdan öneri istemek serbest. Eğer "şurada yayındayım gelebilirsiniz" tarzı bir şey olursa sıkıntı.
Kaynak: Mehmet Yılmaz

Mesela hangi oyunlar?
Yakın zamanda ETS2 başlamayı düşünüyorum.
R6 , GTA , RDR2 , CSGO , MC , ApexLegends gibi gibi aklıma gelmiyor çoğu şuan.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
R6 , GTA , RDR2 , CSGO , MC , ApexLegends gibi gibi aklıma gelmiyor çoğu şuan.
TT'nin Playstore indirimlerinde R6 alacaktım ancak siteye giriş yapamadım.
GTA var ancak arkadaş ortamı olmadan sıkıcı geçiyor. Ve depolamam kısıtlı (tek ssd 240gb)
RDR2 yok, CS olabilir, MC yok, Apex olabilir.

Başka tür önerileriniz var mı?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
Discord
DΞNI2 ム#9844
TT'nin Playstore indirimlerinde R6 alacaktım ancak siteye giriş yapamadım.
GTA var ancak arkadaş ortamı olmadan sıkıcı geçiyor. Ve depolamam kısıtlı (tek ssd 240gb)
RDR2 yok, CS olabilir, MC yok, Apex olabilir.

Başka tür önerileriniz var mı?
@Doğukan Fidan Beynim durdu devamını getirsene.

Top Bottom