TWİTCH PRİME KONUSUNDA YARDIM

rasitozbkk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Arkadaşlar şimdi bende papara kartı var. Ama içi boş, ben bu kartı Amazon'daki hesaplarıma bağlıyorum ve free şekilde amazon prime alıyorım. Sonra twitchte falan kullanıyorum. Benim başıma yasal bir olay gelebilir mi ?

Arkadaşlar şimdi bende papara kartı var. Ama içi boş, ben bu kartı Amazon'daki hesaplarıma bağlıyorum ve free şekilde amazon prime alıyorım. Sonra twitchte falan kullanıyorum. Benim başıma yasal bir olay gelebilir mi ?
Ilk ay bedava zaten nasil bir şey gelebilir mi onu anlamadım kart bilgilerinizi sistemden silebilirsiniz

Yasal işlem olur mu bilmem ama adamlar Türkiye standartlarına göre çok iyi fiyatlandırma yapmış bence öde.

ilk ay ücretsiz oldu diye biliyorum sonraki fiyatıda çok uygun Ahmet'in dediği gibi

Ben sadece 1 ay kullanıyorum sonra farklı hesap açıp devam ediyorum. Sonuçta çekilişlere vs katılmak için abone oluyorum :d
bu netflix olayı gibi türkiyeden kaldırılmıştı netflix buda kaldırılırmı bilemem sonuç olarak yasak bir şey sanırsam

Ben sadece 1 ay kullanıyorum sonra farklı hesap açıp devam ediyorum. Sonuçta çekilişlere vs katılmak için abone oluyorum :d
Büyük ihtimalle sorun çıkmaz ama ben bu fiyata verdikleri için öderdim şuan amazon un verdiği özellikleri kullanmadığımdan dolayı almıyorum kullansam alırdım. Ama senin tercihin tabi.

Büyük ihtimalle sorun çıkmaz ama ben bu fiyata verdikleri için öderdim şuan amazon un verdiği özellikleri kullanmadığımdan dolayı almıyorum kullansam alırdım. Ama senin tercihin tabi.
Hocam açık konuşmak gerekirse ben sistem aldım yeni. Bırakın 8tl yi 1tl yi hesaplıyorum. Oyüzden benim boşluğa atacak param yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,951
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri