Neler Yeni

TWİTCH PRİME KONUSUNDA YARDIM

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
Arkadaşlar şimdi bende papara kartı var. Ama içi boş, ben bu kartı Amazon'daki hesaplarıma bağlıyorum ve free şekilde amazon prime alıyorım. Sonra twitchte falan kullanıyorum. Benim başıma yasal bir olay gelebilir mi ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar şimdi bende papara kartı var. Ama içi boş, ben bu kartı Amazon'daki hesaplarıma bağlıyorum ve free şekilde amazon prime alıyorım. Sonra twitchte falan kullanıyorum. Benim başıma yasal bir olay gelebilir mi ?
Ilk ay bedava zaten nasil bir şey gelebilir mi onu anlamadım kart bilgilerinizi sistemden silebilirsiniz

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Yasal işlem olur mu bilmem ama adamlar Türkiye standartlarına göre çok iyi fiyatlandırma yapmış bence öde.

hanzos

80+ Bronze
ilk ay ücretsiz oldu diye biliyorum sonraki fiyatıda çok uygun Ahmet'in dediği gibi

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk ay ücretsiz oldu diye biliyorum sonraki fiyatıda çok uygun Ahmet'in dediği gibi
Ben sadece 1 ay kullanıyorum sonra farklı hesap açıp devam ediyorum. Sonuçta çekilişlere vs katılmak için abone oluyorum :d

hanzos

80+ Bronze
Ben sadece 1 ay kullanıyorum sonra farklı hesap açıp devam ediyorum. Sonuçta çekilişlere vs katılmak için abone oluyorum :d
bu netflix olayı gibi türkiyeden kaldırılmıştı netflix buda kaldırılırmı bilemem sonuç olarak yasak bir şey sanırsam

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Büyük ihtimalle sorun çıkmaz ama ben bu fiyata verdikleri için öderdim şuan amazon un verdiği özellikleri kullanmadığımdan dolayı almıyorum kullansam alırdım. Ama senin tercihin tabi.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
Büyük ihtimalle sorun çıkmaz ama ben bu fiyata verdikleri için öderdim şuan amazon un verdiği özellikleri kullanmadığımdan dolayı almıyorum kullansam alırdım. Ama senin tercihin tabi.
Hocam açık konuşmak gerekirse ben sistem aldım yeni. Bırakın 8tl yi 1tl yi hesaplıyorum. Oyüzden benim boşluğa atacak param yok.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Top Bottom