sublarin reklam görmeme garantisi yokki ben çoğu kanala subligim var laps diye çıkıyor maybeline reklamları300 lira knk. onun yerine 25 tane kanala abone olurum ki zaten o kadar kanal izlemem
knk sen troll müsün. 12 dolar twitch turbo, 7 dolar diyen mi var
knk sen troll müsün. 12 dolar twitch turbo, 7 dolar diyen mi var
bende nye 12 dolarAlıntıyı görüntüle
Bence sen trollsün boş konuşma .
ergenler knk işte. reklamları nasıl engellerim diyorum abone ol diyolar.konu nasıl kitleye düşmüş hahahahahha herkes kafadan bir şeyler sallıyor ss li kanıtlar geliyor falan
O da senle twitch arasında. İnsanlar sana burda yardımcı olmaya çalışıyor sen makara yapıyorsun. Adam adblock diyor çalışmıyor diyorsun abone ol diyor pahalı diyorsun .d İzleme hacı o zaman ne diyim?bende nye 12 dolar
makarayı başlatan ben miydim sen miydin en başta. şurda yardım istiyorum abone olmak diye dalga geçiyosun.O da senle twitch arasında. İnsanlar sana burda yardımcı olmaya çalışıyor sen makara yapıyorsun. Adam adblock diyor çalışmıyor diyorsun abone ol diyor pahalı diyorsun .d İzleme hacı o zaman ne diyim?
pardon la o sen değilmişisnO da senle twitch arasında. İnsanlar sana burda yardımcı olmaya çalışıyor sen makara yapıyorsun. Adam adblock diyor çalışmıyor diyorsun abone ol diyor pahalı diyorsun .d İzleme hacı o zaman ne diyim?
adblock çalışmıyor knk ne diyebilirm ve twitch turbo almak mantıklı mı senceO da senle twitch arasında. İnsanlar sana burda yardımcı olmaya çalışıyor sen makara yapıyorsun. Adam adblock diyor çalışmıyor diyorsun abone ol diyor pahalı diyorsun .d İzleme hacı o zaman ne diyim?
haha yine yanlış. Ben sana abone ol demedim. Sana turboyu'da ben önermedim. Senle alakam bile yok 3 sayfa mesaj var attığım mesajları iyi okumakarayı başlatan ben miydim sen miydin en başta. şurda yardım istiyorum abone olmak diye dalga geçiyosun.
12 dolara mantıklı değilmakarayı başlatan ben miydim sen miydin en başta. şurda yardım istiyorum abone olmak diye dalga geçiyosun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon la o sen değilmişisn
Mesaj otomatik birleştirildi:
adblock çalışmıyor knk ne diyebilirm ve twitch turbo almak mantıklı mı sence
Evet chrome kullanıyorumdedik ya knk kb. sen chrome mu kullanıyosun bu arada