Neler Yeni

Twitch yayını için tavsiyeler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Duran
Merhaba öncelik ile herkese iyi günler. Bu günlerde twitch platformun da yayın açmaya karar verdim oyunlar üzerine. Biliyorum artık çok zorlaştı twitch de tutunmak ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum :). Şimdilik telefon kamerası kullanacağım. Fikri ve tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum tavsiyelerinizi dinlemeye geldim...

Faik Shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Faik Şahin
Instagram
Faikshnn
Steam
Faikshn
En az 2 bilgisayar biri ucuz yayını görebilmen için.
Düzgün bir webcam
En önemlisi obs stüdyo

Yiğitsvc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yiğit
Obs kullanmayı öğrenmen gerek YouTube çok video var onlara bak öğren
Başlangıç için tek pc yeterli tabi sistem iyise bide güzel bi İnternet oldumu başlangıç için yeterlidir sonrası gelir zaten ayrıca benimde kanalım var bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bilgekaan Sarohan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları,Editörlük
Yukarıda yazılanlar gibi 2 pc olmasına gerek yok ama bir adet telefon ve tablette OBS KONTROL uygulaması kullanırsanız çok rahat edersiniz yayınlarda...

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Dostum naçizane tavsiyem samimi ve içten olman bunlar olduktan sonra gerisi gelir zaten.
Ayrıca buraya link falan bırakabiliyorsan link bırak da yardımcı olalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 2 bilgisayar biri ucuz yayını görebilmen için.
Düzgün bir webcam
En önemlisi obs stüdyo
Webcam olayı biraz ilerledikten sonra almayı düşünüyorum malum ekonomik durumlardan dolayı. Obs stüdyo yerine de streamlabs kullanmaya başladım daha iyi gibi geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Duran
Obs kullanmayı öğrenmen gerek YouTube çok video var onlara bak öğren
Başlangıç için tek pc yeterli tabi sistem iyise bide güzel bi İnternet oldumu başlangıç için yeterlidir sonrası gelir zaten ayrıca benimde kanalım var bakabilirsin
Obs yerine streamlabs kullanmaya başladım obs yi hiç kullanmadan direk ona geçtim şimdilik tek pc var ama ilerde monitör alabilirim. İnternetim de yeterli olacağını düşünüyorum test yayını yaparken bir problem yaşamamıştım. Kanalını da takip edeceğim teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Duran
Yukarıda yazılanlar gibi 2 pc olmasına gerek yok ama bir adet telefon ve tablette OBS KONTROL uygulaması kullanırsanız çok rahat edersiniz yayınlarda...
Aklıma gelmemişti mantıklıymış ama telefonumu webcam olarak kullanmam gerek maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Duran
Dostum naçizane tavsiyem samimi ve içten olman bunlar olduktan sonra gerisi gelir zaten.
Ayrıca buraya link falan bırakabiliyorsan link bırak da yardımcı olalım
Çok haklısın bencede en önemlisi onlar.
Bu arada linki de bırakayım:
Çok teşekkür ederim.

Yiğitsvc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yiğit
Obs yerine streamlabs kullanmaya başladım obs yi hiç kullanmadan direk ona geçtim şimdilik tek pc var ama ilerde monitör alabilirim. İnternetim de yeterli olacağını düşünüyorum test yayını yaparken bir problem yaşamamıştım. Kanalını da takip edeceğim teşekkür ederim.
obs öğrensen daha iyi ileriye dönük olur he monitör konusunda tablet veya telefondan da başlagıç için ideal diye düşünüyorum bende öyle yapmıştım ilk başta

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
OBS kullanın, öneriyorum.

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
twitchte değilde dlivede yayın açmanı öneririm twitch büyük bir platform orda kaybolursun

Yusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Yusuf
2 bilgisayar yerine 2 monitör kullanabilirsin hatta 2 monitör yerine Telefonuna ve bilgisayarına Space Desk uygulamasını yükle öyle yap

Top Bottom