Neler Yeni

Twitch yayını için tavsiyeler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Duran
2 bilgisayar yerine 2 monitör kullanabilirsin hatta 2 monitör yerine Telefonuna ve bilgisayarına Space Desk uygulamasını yükle öyle yap
Telefonumu webcam olarak kullanacağım ama genede aklımda bulunsun teşekkür ederim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba öncelik ile herkese iyi günler. Bu günlerde twitch platformun da yayın açmaya karar verdim oyunlar üzerine. Biliyorum artık çok zorlaştı twitch de tutunmak ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum :). Şimdilik telefon kamerası kullanacağım. Fikri ve tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum tavsiyelerinizi dinlemeye geldim...
Twitchte yaptığın yayınlardan kesitler alarak youtube a yüklemeni tavsiye ederim.Twitchte tutunmak zor değil daha yeni örnekler karşımızda.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Obs ile streamlabs arasında ne farklar varki acaba açıklayabilirmisin? Ben çok bilmiyorum da.
Streamlabs'deki hazır preset'lerden dolayı insanlar seviyor. Onu da kullanmış biri olarak öneririm. Ama ben kendi bağış animasyonlarımı filan yaparım diyorsan OBS daha iyi. Zaten streamlabs, "Streamlabs OBS" diye geçer, çok bir farkı yok

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Obs ile streamlabs arasında ne farklar varki acaba açıklayabilirmisin? Ben çok bilmiyorum da.
bende stream labs öneriyorum twitchte kalıcaksan eğer bir çok farklı efekti kullanabiliyorsun fakat obsden daha iyi bir performans alırsın hem internet hem fps olarak

demeanour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Can Çakmak
2 bilgisayar falan? Hiç gerek yok yük altında oyunları rahatlıkla oynayabileceğin (benim görüşüm en az 100 FPS) bir bilgisayarın olunca rahatlıkla yayın yapabilirsin.2.ekran olarak ise cep telefonun veya bir tablet yardımıyla masanın yanına veya rahatlıkla bakabileceğin bir şekilde koyup chati okuyabilirsin.Ancak OBS`yi öğrenmek gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,407
Üyeler
166,371
Son üye
yzdkjr
Top Bottom