Twitch'e Nasıl Başlarım ?

Sohbet yaparsın videolar izlersin
Ya düşüncem şöyle. Sabah 7 gibi yayına başlarım. Büyük ihtimal kasımda zaten vakalar iyiice artar okullar tekrar kapanır falan. neyse. o sıralarda 7 gibi başlarım 10-11'e kadar video among us uyandırma servisi birsürü şey.
okan bayülgen izlerim.

among us tayfa var zaten onu oynarım pcyi yormaz ama valorant cs falan hem yayın hem şey pek yani hoşuma gitmiyor.
Rekabetçi oyunların artık fazla tadı olmadığını düşünüyorum. Fifa 21 şuanlık popüler NBA 2k21 oynayabilirseniz onu oynayın izleyicisi olacağını sanıyorum.

Ya düşüncem şöyle. Sabah 7 gibi yayına başlarım. Büyük ihtimal kasımda zaten vakalar iyiice artar okullar tekrar kapanır falan. neyse. o sıralarda 7 gibi başlarım 10-11'e kadar video among us uyandırma servisi birsürü şey.
okan bayülgen izlerim.
Yani tutarsa bende izlerim zaten abonen olur abonelik prime hatta 8 tl

Rahat ol biz de varız moderatör ararsan😄 tabi o şansı kimse bana vermez. Bu arada açarsan izlerim.

Bu yanlış bir düşünce 16 yaşındaydım ve sadece 1 ayda 40 ortalama izleyicisine ulaştım. Velet diyen görmedim, kameram olmadığı içindir belki.
1 kişi için kod mu güldürme bizi adamın ihtiyacı varsa arkada açar oyunumu oynarım
he 18den küçüğüz diye izlenmeyeceğiz ha ?
bu örneği utanarak veriyorum. https://www.youtube.com/channel/UCBH3cFaY7ppgQcwW5CuowHA
böyle olmak da istemem ama.
arkadaş ne kadar ciddiye almışşınız beni.alper denen çocuğun bile dinleyicisi var.bahsetmek istediğim şey şu idi bir süre sonra algı oluşabilir.Bu dünyada minecraft onayana velet dyenler bile var bu tarz bir şeyden bahsediyorum.yoksa neden izlenmesin

yok ya bana abone olacaklarını düşünmüyorum. büyümem bile ya ben.
şimdilik şu virüs gitsin kötü şeyler olmasın. ve türk telekom da upload hızlarını düşürmesin yeter. he bide para lazım o ayrı mesele.
bu arada twitche para için başlamak istemiyorum. keyif olsun kendi çapımda bi ortam olsun diye. @Leurox @Erol Taş

şimdilik şu virüs gitsin kötü şeyler olmasın. ve türk telekom da upload hızlarını düşürmesin yeter. he bide para lazım o ayrı mesele.
bu arada twitche para için başlamak istemiyorum. keyif olsun kendi çapımda bi ortam olsun diye. @Leurox @Erol Taş
sen kanal kur 50 kişilik bir ortamın bile olsa iyi zevk verir knk.ayrıca 5-10 abonende olur

arkadaş ne kadar ciddiye almışşınız beni.alper denen çocuğun bile dinleyicisi var.bahsetmek istediğim şey şu idi bir süre sonra algı oluşabilir.Bu dünyada minecraft onayana velet dyenler bile var bu tarz bir şeyden bahsediyorum.yoksa neden izlenmesin
Online platformlarda banlama olduğundan moderatör saniyesinde banını yapıştırır.

başla sen her yayın açtığında bana haber ver gelirim ben discordum Can Polat#8376

başla sen her yayın açtığında bana haber ver gelirim ben discordum Can Polat#8376
ohooh daha var 1 ay falan var. ama 2 hafta sonra da başlayabilirim belki.
şimdi her şeye alright ama ben ne yapacağım yayında ?

ohooh daha var 1 ay falan var. ama 2 hafta sonra da başlayabilirim belki.
şimdi her şeye alright ama ben ne yapacağım yayında ?
açıp oyun oynamaya başla bende arkadaşlarıma söylerim izlemesede en azından birkaç kişi arkada açık bırakır daha çok öne çıkarsın

ilk 1 sene maksimum 10 izlenirsin yapman gereken şey kendini biryerde tanıtmak (youtube instagram twitter vs) yoksa direk yayın açarsan kimse izlemez mesela lol videolarını instagrama atabilirsin ve orada 20-30 takipçiyi geçince yayın linki verirsin en az 50 kişi gelir öyle hop diye açamazsın

açıp oyun oynamaya başla bende arkadaşlarıma söylerim izlemesede en azından birkaç kişi arkada açık bırakır daha çok öne çıkarsın
cidden bunları yaparak öne çıkmak insanı biraz da olsa üzüyor. pek bi ortam olmadığını hissediyorsun.
bacağım iki saattir kesilmiş ete tuz dökülmüş gibi kasılıyor titriyor niye acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,923
Üyeler
191,001
Son üye
Eminyucedall
Geri