Twitch'te nasıl "tutarım" ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
şimdi burada gelip de kimse şey demesin işte vay efendim siz önce izmir'de depremzedelere yardımcı olun falan filan demeyin. o konu ile ilgili birçok şey var zaten.

Yakın zamanda ben de başlayacaktım ama deprem nedeniyle yaklaşık 1 Hafta daha 8Mbps internete mecburum. Ayrıca daha eve hasar tespiti vb. yapılacak onlar için de artçıların iyice azalmasını bekliyoruz.
Ben açtığımda bana da destek olursanız sevinirim.

Ayrıca konu başlığında dediğim gibi twitch'te nasıl tutarım ?
Yaş 15 :/

Bu arada küçük topluluklar kısmında gezinirken birisini keşfettim. Gayet güzel, eğlenceli bir ruh yapısına sahip. Yayınları ise çok güzel geçiyor. Dünden beri izliyorum gayet iyi. Destek olabilirsiniz.

Aynı şekilde birisi daha var. Python hakkında eğitimler veriyormuş. meraklısı varsa yararlı olabilir diye düşünüyorum.
Bu biraz reklam gibi olmuyor mu?

şimdi burada gelip de kimse şey demesin işte vay efendim siz önce izmir'de depremzedelere yardımcı olun falan filan demeyin. o konu ile ilgili birçok şey var zaten.

Yakın zamanda ben de başlayacaktım ama deprem nedeniyle yaklaşık 1 Hafta daha 8Mbps internete mecburum. Ayrıca daha eve hasar tespiti vb. yapılacak onlar için de artçıların iyice azalmasını bekliyoruz.
Ben açtığımda bana da destek olursanız sevinirim.

Ayrıca konu başlığında dediğim gibi twitch'te nasıl tutarım ?
Yaş 15 :/
Özgüvenin bol
Güvenin tam
Umudun Yüksek Olarak bu işe başla
Elbet Bir Yerlere Gelirsin.

Maalesef.
Screenshot_38.png

Geri