Elwaysed 80+ Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 42 Reaksiyon skoru 15 Bugün, 16:26 #1 Twitch üzerinden abone olduğumuzda 3 aylık Discord Nitro verdi ve envanter üzerinden almaya çalıştım fakat ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Arkadaşımdada aynı sorun var. Ekler Ekran görüntüsü 2025-11-19 151516.webp 16 KB · Hit: 15
Twitch üzerinden abone olduğumuzda 3 aylık Discord Nitro verdi ve envanter üzerinden almaya çalıştım fakat ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Arkadaşımdada aynı sorun var.
Elwaysed 80+ Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 42 Reaksiyon skoru 15 Bugün, 16:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 TaHao yazmış: discord açıldı mı ? Devamı için tıklayın... Hayır açık değil. Discordun yayınladığı sayfada belirli ülkelerin bu promosyonu alamayacağını belirtmişler ve o ülkeler arasında Türkiye yok
TaHao yazmış: discord açıldı mı ? Devamı için tıklayın... Hayır açık değil. Discordun yayınladığı sayfada belirli ülkelerin bu promosyonu alamayacağını belirtmişler ve o ülkeler arasında Türkiye yok
Elwaysed 80+ Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 42 Reaksiyon skoru 15 Bugün, 17:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Arkadaşlar Twitch ile ilgili bir sorunmuş ve çözmeye çalışıyorlarmış. Konu kapanabilir.