Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
aynen dostum twitter sayesinde bazı şeyler gündemde tututlarak katiller yakalandı haberin var mı? ayrıca twitter kapansa oradaki kitle hani "leş" dediğin dünyadan yok mu olacak? olmayayacak instagram'a geçecek. ağzı olan konuşuyor işte.Twitter Tr kitlesi leş zaten kapansada bir şey olmaz.
Devletin yapması gereken şeyler twitter sayesinden gündem oluyorsa ben ne yapayım?aynen dostum twitter sayesinde bazı şeyler gündemde tututlarak katiller yakalandı haberin var mı? ayrıca twitter kapansa oradaki kitle hani "leş" dediğin dünyadan yok mu olacak? olmayayacak instagram'a geçecek. ağzı olan konuşuyor işte.
Ülkeyi kim yönetecek abi kapanırsa !Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: "Twitter'a reklam yasağı başladı ve ardından bant daraltması gelecek. Onlar kim oluyor da İçişleri Bakanı'nın tweetini engelleyecek cesareti nerede buluyorlar?"
Kapanaçağını düşünmüyorumUlaştırma ve Altyapı Bakanı: "Twitter'a reklam yasağı başladı ve ardından bant daraltması gelecek. Onlar kim oluyor da İçişleri Bakanı'nın tweetini engelleyecek cesareti nerede buluyorlar?"
Zamanla o da olur.Aynı bakan bunları da dedi yalnız
Bakan Karaismailoğlu; İnternet hızı 56 GB'a çıkacak
Karaismailoğlu, Haziran 2021'de fırlatılacak 5B ile internet hızının 56 GBPS'ye çıkacağını iddia etti. Kaynak: https://www.birgun.net/haber/bakan-karaismailoglu-ndan-buyuk-iddia-internet-hizi-56-gb-a-cikacak-322632forum.donanimarsivi.com