Twitter Kapanabilir!

1040947866_0_0_3072_1662_1000x541_80_0_0_99e3efc46481943cebb5a06122ac2d21.jpg

Twitter Tr kitlesi leş zaten kapansada bir şey olmaz.

Kendi adıma internet aboneliği yaptırdığım günden beri VPN kullanan ben :D

Twitter Tr kitlesi leş zaten kapansada bir şey olmaz.
aynen dostum :D twitter sayesinde bazı şeyler gündemde tututlarak katiller yakalandı haberin var mı? ayrıca twitter kapansa oradaki kitle hani "leş" dediğin dünyadan yok mu olacak? olmayayacak instagram'a geçecek. ağzı olan konuşuyor işte.

Türklerin olduğu her uygulama bir süre sonra sorunlu olmaya başlıyor Twitterdan şikayet ettiğimiz kişiler türkler tiktokta türkler genel olarak sanki kendimizi değiştirmeye başlasak her şey düzelecek gibi

aynen dostum :D twitter sayesinde bazı şeyler gündemde tututlarak katiller yakalandı haberin var mı? ayrıca twitter kapansa oradaki kitle hani "leş" dediğin dünyadan yok mu olacak? olmayayacak instagram'a geçecek. ağzı olan konuşuyor işte.
Devletin yapması gereken şeyler twitter sayesinden gündem oluyorsa ben ne yapayım?

ben kullanmıyorsam kapansın düşüncesi gerçekten çok yararlı bir düşünce çok daha iyi yerlere gelicez inşallah bu düşünce ile bu düşünce ile kalksın iyi olmuş yazan arkadaşlar için bu yorum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: "Twitter'a reklam yasağı başladı ve ardından bant daraltması gelecek. Onlar kim oluyor da İçişleri Bakanı'nın tweetini engelleyecek cesareti nerede buluyorlar?"

:D
Ülkeyi kim yönetecek abi kapanırsa !

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: "Twitter'a reklam yasağı başladı ve ardından bant daraltması gelecek. Onlar kim oluyor da İçişleri Bakanı'nın tweetini engelleyecek cesareti nerede buluyorlar?"

:D
Kapanaçağını düşünmüyorum

Çok saçma ki ABD başkanın hesabını kapatıyor bir şey olmuyor, bizim totosu kırık iç işleri bakanından mı korkacaklar.😀

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,495
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri