Twitter kulanıcıları

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,044
Bu gün twitter'a girdim söyle bir yazı gördüm "Matkap,tesisat,tamir vs ile uğrasan erkek görünce dibi düsen türk kızı...a*tal 3iq lü bir düşüş ama insan engel olamıyo öyle çekicilik 100/10" 3 noktadan sonra yazılan "a*tal 3iq lü bir düşüş ama insan engel olamıyo öyle çekicilik" cümlesini açıklayabilirmi.(twiti direk kopyala yapıstır yapdım düşüş yasıyor yazılması gerekdiğni biliyorum)

Son düzenleme:
Bu gün twitter'a girdim söyle bir yazı gördüm "Matkap,tesisat,tamir vs ile uğrasan erkek görünce dibi düsen türk kızı...a*tal 3iq lü bir düşüş ama insan engel olamıyo öyle çekicilik 100/10" 3 noktadan sonra yazılan "a*tal 3iq lü bir düşüş ama insan engel olamıyo öyle çekicilik" cümlesini açıklayabilirmi.
Neden böyle boş bir şeyi merak edersin ki?
Boşver.

Bu gün twitter'a girdim söyle bir yazı gördüm "Matkap,tesisat,tamir vs ile uğrasan erkek görünce dibi düsen türk kızı...a*tal 3iq lü bir düşüş ama insan engel olamıyo öyle çekicilik 100/10" 3 noktadan sonra yazılan "a*tal 3iq lü bir düşüş ama insan engel olamıyo öyle çekicilik" cümlesini açıklayabilirmi.
Twitter öyle zaten. Bütün manyakların buluşup kafa yaptığı siyaset tartışmalarının bol olduğu saçma bir tag in türkiye gündemine girip insanların ayaklanmasına sebep olan saçma sapan bir platform. Ben girersem net birisine sövüp kapatıyorum uygulamayı

İnception içinde inception böyle tipleri takmayacaksın bro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twitter öyle zaten. Bütün manyakların buluşup kafa yaptığı siyaset tartışmalarının bol olduğu saçma bir tag in türkiye gündemine girip insanların ayaklanmasına sebep olan saçma sapan bir platform. Ben girersem net birisine sövüp kapatıyorum uygulamayı
Katılıyorum (y) .

Twitter’da geçirdiğim 10 dakika bir zulüm gerçekten. Ulan harbiden bazenn düşünüyorum, bu kadar gerizekâlı insanlarla nasıl aynı havayı soluyorum diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,556
Üyeler
188,952
Son üye
magdurbiri
Geri